Знаем, че защитата е най-доброто нападение, а отричането на нещо

...
Знаем, че защитата е най-доброто нападение, а отричането на нещо
Коментари Харесай

Три звезди, които се подиграха на инфлуенсърите и станаха супер известни

Знаем, че отбраната е най-хубавото нахлуване, а отричането на нещо – най-хубавия късмет да попаднеш в него. Ето за какво ти описваме за звезди, който доста се подиграваха на инфлуенсърите, само че в действителност станаха част от тях:

Рич Бич

Ванеса Кьосина, известна като Рич Бич си призна в телевизионно изявление пред Нова Тв, в рубриката „ Новите известни “, че в действителност иронизира живота на капризната, богата инфлуенсърка. Тя се занимава с цифров маркетинг и живее в Барселона сега, а за близо шест месеца откогато се изявява като Рич Бич, почитателите й в обществените мрежи скочиха стремглаво. Ванеса сполучливо се подиграва на капризните кифли, само че като цяло точно това й донесе славата да е част от тях.

Виж още: Край на криеницата: Теодора Мудева сподели ново гадже точно на рождения си ден

Светът на Ванката

Един от облиците в „ Света на Ванката “ е именитата Каралайн, която се изявява като инфлуенсърка. Каралайн е сборен облик на всички не изключително умни девойки, които са мега известни в обществените мрежи или най-малко те по този начин си мислят. Въпреки скандалния облик и голямата насмешка, точно скечът с Каралайн направи канала още по-популярен, тъй че Ванката и половинката му да си станат топ инфлуенсъри.

Виж още: Пищно деколте на показ: Дъщерята на Ванко 1 изкушава с големите си гърди

Павел Колев и Ицака

Павел Колев и Ицака също през годините съсипваха от скечове, бъзици, реактвания и смешки всички инфлуенсъри, само че сега планът им „ Къщата на инфлуенсърите “ ги събра с множеството от тях. Именно бъзиците донесоха на Павел и Ицака милиони почитатели и в този момент те са измежду най-популярните властелини на родните социалки, колкото и да се разделят от групичката.

Изображение: https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР