Знаем, че се интересувате от начини за намаляване на телесното

...
Знаем, че се интересувате от начини за намаляване на телесното
Коментари Харесай

За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта

Знаем, че се интересувате от способи за понижаване на телесното тегло, само че преди да започнете да следвате тези здравословни препоръки, би трябвало да сте поредни и да не се отказвате от първия опит.

Много хора желаят да изгубят повече килограми, само че бързо се отегчават, без да получават незабавни резултати.

Основното нещо е, че първо би трябвало да почистете и обезвреждаме тялото си, преди да достигнете идеалното тегло.

Лимон и куркума за намаляване

Термогенна напитка

Ежедневната консумация на куркума ви обезпечава доста здравословни изгоди и добър капацитет за намаляване. Куркумата не би трябвало да липсва в диетата, защото почиства тялото от токсините и ви защищава от заболявания.

От своя страна лимонът отстранява мазнините от кръвта в тялото. Той е натурален диуретик, който укрепва имунната система.

Той е богат на фибри и работи дейно в битката с апетита и понижава възприятието на апетит денем, като усъвършенства дейно храносмилането и подтиква черния дроб.

Ето за какво, в случай че смесим лимон и куркума, ще получим още повече изгоди! И ще получим мощна противовъзпалителна напитка за ускорение на храносмилането и отслабването.

Лимонена вода с куркума – мощна напитка, която не трябва да се пропуща всекидневно. А за  гарантирани още по-високи резултати, прибавете малко канела. Тя е богата на противовъзпалителни свойства, контролира равнищата на кръвна захар, ще имате по-малко жадност и ще се почувствате по-удовлетворени.

В чаша топла вода, прибавете 1/4 чаена лъжичка куркума, 1/2 лимонен сок, щипка канела щипка и 1/8 чаена лъжичка мед.

Вижте още: Язвата на стомаха се лекува благодарение на репей

Разбъркайте тези съставки доста добре. Куркумата отива на дъното, тъй че постоянно би трябвало да я разбърквате преди приложимост. Винаги пийте напитката гореща.

Тази напитка ще способства за детоксикацията на целия организъм.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР