Знаем, че поведението ни е свързано с нашата личност, но

...
Знаем, че поведението ни е свързано с нашата личност, но
Коментари Харесай

Каква личност сме според пръстите на ръцете

Знаем, че държанието ни е обвързвано с нашата персона, само че чували ли сте в миналото, че пръстите на ръцете ни също са способни да разкрият някои от нашите личностни черти? Може да звучи нереалистично и неуместно, само че съгласно уеб сайтът Trend Crown е правилно.

Просто би трябвало да доближим безименния си пръст до кутрето и да следим какво е съотношението на дължината сред двата пръста, с цел да ги категоризираме по отношение на вариантите на фотографията изпод. Дали пръстите и надлежно личностните ни качества принадлежат към категория А, към категория B или категория C?

 Снимка 331847

Категория А
Интроверти, които желаят да запазят нещата единствено за себе си. Силни и самостоятелни. Привързват се към хората бързо и поради това са доста прочувствени. Много честни. Не са търпеливи и избухват елементарно. Добри във подправянето на страсти. Приятелски настроени и постоянно подготвени да оказват помощ.
Категория B
Tрудолюбиви и отдадени на работата си. Добри любовници, които обичат с цялото си сърце. Стремят се да приключат работата си преди крайния период. Избягват да бъдат засегнати от хората и се пробват да останат спокойни. Емоционални, само че в същото са положителни във подправянето на страстите.
Категория C
Добри в това да не престават напред, забравяйки хората, които са ги наранили. Уважават всеки и надлежно мнението му. Малко егоистични, само че в това време първите, които се извиняват, когато са отговорни. На границата сред екстроверти и интроверти. Способни да взимат смели решения и да бъдат непоклатими.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР