Знаем, че красотата е в очите на гледащия и няма

...
Знаем, че красотата е в очите на гледащия и няма
Коментари Харесай

Учените се произнесоха - това са най-красивите мъже в света през 2023

Знаем, че хубостта е в очите на гледащия и няма такова нещо като универсална красота. Все отново, науката може да пресметна всичко, даже и това колко точно е хубав един човек.

Това се случва чрез методи, които дефинират привлекателността по чертите на лицето.  Формулата се назовава „ златното сечение ” на хубостта и произлиза от Древна Гърция.

Д-р Джулиан де Силва, началник на Центъра за модерна лицева козметична и пластична хирургия в Лондон, изготви ранглиста на най-привлекателните мъже измежду звездите по света. 

В дъното на класацията от 10 красавеца се намират актьорите Дуейн Джонсън-Скалата, Хенри Голдинг и Джордж Клуни. Имайки поради, че Клуни е едвам осми по хубост, какви ли са останалите мъже в класацията?

Нека забележим кои са те. Привлекателността им е избрана в проценти до 100%. Сигурни сме, че измежду тях ще намерите свои любимци.
 10-те най-красиви мъже в света съгласно науката  10-те най-красиви мъже в света съгласно науката  10-те най-красиви мъже в света съгласно науката  10-те най-красиви мъже в света съгласно науката
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР