Знаем, че Ивет Лалова е бърза! Една от най-бързите в

...
Знаем, че Ивет Лалова е бърза! Една от най-бързите в
Коментари Харесай

Ивет дори тренира бързо!

Знаем, че Ивет Лалова е бърза! Една от най-бързите в света! И в случай че би трябвало да сме точни - седмата най-бърза жена на 200 м от последното международно състезание по лека атлетика.

За да поддържа тази страхотна форма, тя тренира доста. А благодарение на технологиите го прави... бързо.

За жал (нейна, а и на всички, тръгнали по този път), не всичко е толкоз елементарно, колкото го демонстрират видеата в обществените мрежи. Дори в противен случай! Тези 8 секунди в действителност са 5 минути, освен това след същинската част на тренировката! А с цел да издържиш на темпото на Ивет, трябват години опит и доста шампионски дух. И безчет часове тренировки!
View this post on Instagram

В момента Лалова е на остров Тенерифе, където в последните години " бяга " от зимата, с цел да може да се приготвя за идния сезон. Там температурите са високи, а изискванията подобаващи, с цел да може тя да бъде в най-хубавата си форма за значимите стартове.
View this post on Instagram

Тренировките на Ивет минават под строгия взор на брачна половинка ѝ Симоне, а компания в Тенерифе им прави и най-новият член на фамилията - кучето Токио.
View this post on Instagram

2021 година ще донесе на Ивет пето присъединяване на олимпийски игри! Най-важният състезателен конгрес на планетата трябваше да се организира през лятото на 2020 година, само че беше преместен поради пандемията от ковид. Организаторите са уверени, че няма да отстъпи ново отсрочване.

На олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Ивет се класира на осмо място на 200 м.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР