Знаем, че 14 февруари се свързва с много стресови ситуации

...
Знаем, че 14 февруари се свързва с много стресови ситуации
Коментари Харесай

6 неустоими стайлинг идеи за Свети Валентин, който можете лесно да пресъздадете

Знаем, че 14 февруари се свързва с доста стресови обстановки – без значение дали става въпрос за правене на проекти с другари, сътрудник или избор на дарове, само че това, което не би трябвало да провокира притесненние, е това, което ще облечете за Свети Валентин. За доста хора това не е елементарен ден и евентуално желаете да го извършите малко повече от елементарната съботна вечер на открито, даже в случай че просто отивате на кино с другари. Но тогава поражда различен въпрос - по какъв начин да изглеждате празнично, без в това време да се чувствате прекомерно кичозно?

Когато избирате съвършения стайлинг за Свети Валентин, аленото и розовото би трябвало да са водещи варианти. Щрихи от тези два цвята и наложителният претекст сърце тук и там са основни, с цел да отпразнувате този магически празник със жанр с обичания човек. Ето за какво сме избрали съвършените тоалети за всеки сюжет за Свети Валентин - от кино вечер с другари до среща с новия ви сътрудник.

Стайлингът за Свети Валентин може да варира от типичен и сантиментален до палав и занимателен, според от вашите персонален жанр и желания. Каквото и да изберете, значимо е да се чувствате уверени и комфортно в облеклото си. Независимо дали става въпрос за спускаща се свободно рокля, дръзновен костюм или топъл пуловер, най-важното е да оставите характерността си да изпъкне.

Вижте нашите оферти в галерията и направете този ден паметен:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР