Знаехте ли, че съществува и т. нар. цигански хороскоп? В

...
Знаехте ли, че съществува и т. нар. цигански хороскоп? В
Коментари Харесай

Циганският хороскоп разкрива вашия характер

Знаехте ли, че съществува и така наречен цигански хороскоп? В него, както и в най-популярния астрологически, има 12 зодиакални знака. Разликата в тях е, че датите на раждане варират с няколко дни напред или обратно. Запознайте се с циганския хороскоп и вижте какво споделя той за характера ви.

Чаша (21 януари – 19 февруари)

Представителите на Чашата оправдават името на своя знак, написа Tialoto.bg. Преди да вземат решение, те претеглят плюсовете и минусите и ясно знаят кое е положително и кое неприятно. В същото време най-често тези хора към момента заемат страната на положителното, обичат да философстват на разнообразни тематики и да оказват помощ на другите. Те могат да станат положителни лекари, учители, ментори и филантропи. Освен това те са изобретателни, имат ужасно възприятие за комизъм и основават усещането, че са късметлии.

Качулка (20 февруари – 20 март)

Родените под знака на Качулката се отличават с необикновен труд, граничещ с перфекционизъм. Изглежда няма работа, която да не могат да свършат. И при положение на остра потребност, те са изцяло подготвени да стартират живота си отначало, без да се опасяват от нищо. Околните, които ги познават добре, им доверяват и най-големите си секрети. В същото време представителите на знака Качулка имат малко другари, само че всички те са изпитани от времето и събитията.

Кинжал (21 март – 20 април)

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Хората, родени под знака на Кинжала, имат неудържима сила. Това са доста целеустремени и упорити персони. Знаят какво желаят от живота и реализират това, което желаят, без значение какво им коства. Вярно е, че от време на време представителите на това съзвездие са прекомерно импулсивни и даже нападателни към другите. Но би трябвало да разберете – те могат да бъдат груби или не напълно вярно да изразят своята позиция, само че не е от неприятно. Най-често те са сполучливи предприемачи или спортисти.

Венец (21 април – 20 май)

Хората Венцѝ са същински естети и ценители на хубостта. Нищо чудно, че доста представители на този знак могат да съумеят в креативен специалности. Най-малкото те би трябвало постоянно да бъдат в светлината на прожекторите и да слушат комплиментите, отправени към тях. Въпреки това, в множеството случаи тези хора са в действителност почтени за хвалба. Те имат добра осанка, имат възприятие за жанр и са откровени хора.

Свещник (21 май – 20 юни)

Родените под знака на Свещника от циганския хороскоп обичат да угаждат на другите. Те са необикновено очарователни и другарски настроени, а също по този начин могат да намерят общ език с всеки човек. Такива хора постоянно се назовават душата на компанията, постоянно е елементарно и комфортно да поддържате връзка с тях. В същото време надълбоко в себе си могат да бъдат потайни и не бързат да описват на другите за себе си. Също по този начин, представителите на знака Свещник се отличават с спестовност – те, като никой различен, знаят по какъв начин да боравят с пари.

Колело (21 юни – 21 юли)

Представителите на този знак се отличават с нараснала сензитивност, емоционалност и даже накърнимост. Те също по този начин избират да възнамеряват всяко събитие в живота си и не могат да живеят в хаос и безпорядък. С подобен темперамент индивидът би трябвало да работи за себе си или да бъде чиновник в постоянна компания. В любовта и другарството представителите на знака са лоялни, ценят фамилните обичаи и могат да живеят в един град и в къща през целия си живот.

Звезда (22 юли – 22 август)

Оправдават името на своя знак – те са доста ярки и забавни персони, които мъчно остават незабелязани. Също по този начин, представителите на този знак имат доста другари, обичат шумните празненства и избират специалности, където другите могат да им се възхищават. В любовта нормално поемат самодейността в свои ръце, а в фамилията ги считат за водачи. Често ги назовават късметлии и реализират всичките си цели в живота.

Камбана (23 август – 22 септември)

Родените под знака на Камбаната основават усещане за уравновесени, сдържани и интелигентни хора. Те са извънредно забавни събеседници – могат да поддържат диалога на всяка тематика и дават скъпи препоръки. В същото време самите те са потайни, не обичат да приказват за себе си и още повече за проблемите си. Също по този начин, представителите на този знак са същински работохолици и знаят по какъв начин да вършат пари. Въпреки че славата и луксът не са техните цели.

Монета (23 септември – 22 октомври)

Представителите на знака Монета са радостни и положителни хора, които излъчват добрина и благополучие. Изглежда в никакъв случай не са в неприятно въодушевление, или най-малко в никакъв случай не го демонстрират. Обичат всичко красиво, тъй че от раждането могат да имат безукорен усет и да обичат изкуството във всичките му проявления. Освен това имат доста гении и няма да се затруднят даже от готвене и плетене на една кука.

Сабя (23 октомври – 21 ноември)

Родените под знака на Сабята се отличават със мощен и даже твърд темперамент. Ясно знаят какво желаят от живота и вървят към задачите си, без да виждат пречките. Обикновено те се трансформират бързо в водачи. Също по този начин могат да бъдат отлични психолози, не простят измяната, макар че самите те си резервират правото да вършат каквото намерят за добре.

Брадва (22 ноември – 21 декември)

Хората от знака Брадва са енергични и дейни. Могат да поемат няколко задания едновременно и да ги извършват съвършено. Те също имат непрекъсната жадност за пътешестване и каквото и да е друго премеждие. Трудно им е да седят на едно място. Родените в този интервал се смятат за надеждни и предани другари или сътрудници. Имат развито възприятие за правдивост, в никакъв случай няма да ви подведат.

Подкова (22 декември – 20 януари)

Представителите на знака Подкова не си показват живота без цел. В противоположен случай всичко, което се случва в близост, губи смисъл за тях. Тези хора не виждат себе си отвън работата или каквато и да е активност, за тях е значимо да са в центъра на събитията и да видят своето професионално или личностно израстване. В същото време се нуждаят от поддръжката и грижите на околните. Самите те също ценят фамилията и приятелите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР