Знаех, че Зеленски е заплашен. Той се криеше в някакъв

...
Знаех, че Зеленски е заплашен. Той се криеше в някакъв
Коментари Харесай

Нафтали Бенет: Путин ми обеща да не убива Зеленски и той излезе от бункера, в който се криеше

„ Знаех, че Зеленски е застрашен. Той се криеше в някакъв бункер, за който никой не знаеше. Но по някое време, три-четири часа след началото на срещата, запитвам: „ Кажете ми, нали не възнамерявате да го убиете? " Той: " Няма да убия Зеленски ". И тогава му споделих: " Искам да изясня, вие ми давате думата си, че няма да убиете Зеленски. " Той отговори: " Няма да убия Зеленски ", разказа Бенет за диалога си с Путин.
Бившият израелски министър председател Нафтали Бенет, който действаше като медиатор сред управлението на Русия и Украйна при започване на 2022 година, показа спомените си за контактите с двете страни. В изявление, оповестено нощес с журналиста Ханох Даум, той твърди, че съветският водач Владимир Путин го е уверил при започване на специфичната военна интервенция в Украйна, че украинският президент Володимир Зеленски не е застрашен от физическа кавга, оповестява ТАСС.

Това е първото изявление на Бенет, откогато се отдръпна от политиката през лятото на 2022 година По време на съвсем петчасовия диалог, фрагмент от който беше излъчен по 12-ти канал на израелската телевизия, а цялостният запис беше оповестен в канала на експремиера в YouTube, той засегна тематиката за Украйна. Припомняйки си пътуването си до Москва на 5 март 2022 година, където имаше среща с Путин в Кремъл, Бенет твърди, че тогава са обсъждали и ориста на Зеленски.
„ Знаех, че Зеленски е застрашен. Той се криеше в някакъв бункер, за който никой не знаеше. Но по някое време, три-четири часа след началото на срещата, запитвам: „ Кажете ми, нали не възнамерявате да го убиете? " Той: " Няма да убия Зеленски ". И тогава му споделих: " Искам да изясня, вие ми давате думата си, че няма да убиете Зеленски. " Той отговори: " Няма да убия Зеленски ", разказа Бенет за диалога си с Путин.
След срещата в Кремъл, продължи някогашният израелски министър председател, на път за летището той се обадил на Зеленски и го уверил, че не е в заплаха. Веднага по-късно, означи Бенет, украинският президент " се върна в кабинета си и записа видео от кабинета си ", в което съобщи, че не се опасява от нищо.

 
Според израелския политик в този миг съветският водач е направил огромна отстъпка. „ Зеленски също направи доста огромна отстъпка тази събота. (...) Зеленски отхвърли да се причисли към НАТО. Това бяха големи отстъпки и от двете страни “, счита някогашният министър председател на еврейската страна.
Нафтали Бенет означи още, че украинският президент го е помолил да се обърне към съветското управление след началото на спецоперацията, като от негова страна това е било „ молба за помощ “. „ Зеленски ми се обади и ме помоли да се свържа с Путин. Имам всичко на запис. (...) Беше му доста мъчно. Не забравяйте, че тогава той беше сигурен, че дните му са преброени, че ще го унищожат ", сподели някогашният израелски министър председател. В същото време добави, че е „ изцяло е координирал всичките си дейности " с водачи на Съединени американски щати, Англия, Германия и Франция.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
05 Фев 202355005 Фев 202331905 Фев 202370305 Фев 202350205 Фев 202322305 Фев 202364Коментари " Гласове ",05 Фев 2023 11:02ч.
Най-малко от Вас съм очаквал да давате публичност, в специфична за това публикация, на тъпите западни пропагандни внушения, от които излиза, че Путин е палач.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хахаха05 Фев 2023 11:05ч.
Зельо се е писал и му п дават нишан, че е време да се смени.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ерво-алтантик05 Фев 2023 13:01ч.
Доживотни присъди за Меркел, Оланд, Порошенко и техните властови наследници, които не съблюдаваха Минските съглашения и задействаха рецесия, която ще коства живота на стотици хиляди в бойни дейстия, само че и на пожертваните животи на всички, които губят прехранване, спестявания, вероятности, здраве и така нататък
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover05 Фев 2023 11:03ч.
не тъкмо заречен. просто споделил, че няма да си цапа ръцете със зелено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Рамзан Кадиров05 Фев 2023 11:14ч.
Но, Аз НЕ СЪМ ОБЕЩАВАЛ!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ахмат сила05 Фев 2023 11:23ч.
А дай Боже да го откри преди менторите му да го покрият някъде на Бахамите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нервността на западащите фашаги05 Фев 2023 11:20ч.
А можеше да постъпи като ония гаранти за договарянията сред майдана и Янукович, явяващи се европейски министри - да отлъчен съглашението, макар че бе подписано от самите тях. А Путин дори не е подписал съглашение, и все пак си съблюдава мъжката дума, а можеше да постъпи изцяло по американски - просто да го убие в бункера му с високоточен кинжал. Но по този начин светът нямаше последователно да разбере тъкмо кои са фашистите, а по този начин стартира да схваща и времето изцяло ще смъкна маските.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk05 Фев 2023 11:21ч.
И за какво всички вие смятате, че Путин би трябвало до безконечност да съблюдава обещанията си, а вие 30 години нищо не спазвахте и продължавате да не спазвате, а като крадци леко, леко се промъквате и си мислите, че сте незабележими, или нещо умни?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати капитулация05 Фев 2023 11:34ч.
Причината не е в някогашният израелски министър председател, повода е стратегическа и тя беше декларирана още при започване на СВО и това е нуждата Зеленски да подпише капитулацията на Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Странната война на Zion05 Фев 2023 11:41ч.
Кукла на конци №1: " Нали няма да убиеш Зеленски? " Кукла на конци №2: " Няма да го убия. " Кукла на конци №3: " Няма да влизам в нАТО " (Засега). Кукли на конци от Съединени американски щати, Франция, нано_Британия, Германия, Еврогейски съюз: " Путин е фашист! Ще осъдим Путин за военни закононарушения! " През това време цели 8+1 години юдео-сатанистите избиват православните християни в Малорусия, Новорусия и в Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva05 Фев 2023 11:52ч.
И кои са сатанистите, избиващи православни в Украйна? Онези, дето са с бради, дето бойния им зов " Алах акбар " и носят знаме бяло, синьо, алено?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стига де, разбирате ли какъв брой жалко е това05 Фев 2023 11:47ч.
Сега модерната тематика явно е " уличният гамен Путин ", който заплашва путьовците по целия свят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тъпо05 Фев 2023 11:48ч.
Защо му е на човек, който може от раз да затрие целия свят, да тръгне да плаши който и да било?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Либерасти от всички страни,05 Фев 2023 11:55ч.
Треперете! Фашистките ви леговища няма да ви спасят от справедливия съветски яд. Участта на Шикългрубер и компания ви чака. Бог е с Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати киро кюмюря05 Фев 2023 11:58ч.
Перед тем по какъв начин Запад прервал переговоры России и Украины, было подготовлено не менее 17 черновиков соглашения о перемирии, декларирал экс-премьер Израиля Беннет
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нафтали Бенет: Путин ми даде обещание да не убива Зеленски05 Фев 2023 12:08ч.
Но Нафтали Бенет не споделя какво путин счита да прави с живия Зелински. От своя страна президентът Зеленски е по-конкретен. Зеленси също е заречен да не убива путин, само че живият путин ще бъде предаден на интернационалния съд в Хага за следствие на военните закононарушения на съветското управление. Подготовката за този развой към този момент е почнала.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хахаха05 Фев 2023 12:12ч.
И по кое време ще приключи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тука за пост05 Фев 2023 12:29ч.
Срещу други Путин се банва. Боже, боже.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023363111 Яну 2023224628 Яну 2023294526 Яну 2023566
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР