Знае се, че Терзиев се е справил успешно със задачата.

...
Знае се, че Терзиев се е справил успешно със задачата.
Коментари Харесай

ВВС: Орлите не умират! Почернената съпруга: Обичам те! Ще се видим там горе!

Знае се, че Терзиев се е справил сполучливо със задачата. Малко по-късно обаче самолетът му пада в Черно море. Не е подаден сигнал за проблем. Тепърва ще се обяснява повода за случая.

Майор Валентин Димитров Терзиев (47 г.) е на военна работа от август 1998 година Завършил е Висшето военновъздушно учебно заведение „ Г. Бенковски “ със специализация летец-пилот във Военновъздушни сили. Целият му длъжностен стаж е минал в 3-а авиационна база Граф Игнатиево, където последната му заемана служба е шеф на щаб на ескадрила. Притежава класна компетентност „ боен водач – първи клас “. Пилотирал е самолети МиГ-21 и МиГ-29. През годините е награждаван неведнъж от министъра на защитата, началника на защитата, командира на Военновъздушни сили и командира на авиобазата.

По време на службата си във Военновъздушни сили и до последния си подготвителен полет майор Терзиев извършва отговорно и професионално дилемите по отбрана на неприкосновеността на въздушното пространство на България.

Командването и персоналния състав на Военновъздушните сили изричат откровени съболезнования на фамилията и околните на майор Валентин Терзиев! Дълбок реверанс пред светлата му памет!

" Обичам те! Ще ми липсваш! ". С тези трогателни думи се обърна към своя обичан брачната половинка на трагично починалият водач Димитрина Попова. Тя разгласява пост на персоналната си страница във фейсбук, откакто по-рано през днешния ден от Министерството на защитата оповестиха публично, че водачът на изтребител МиГ-29 е умрял.

" Извървя целия път - от фантазията да станеш водач, през действителността - да бъдеш подобен, до края да останеш вечно в небето! Светъл път към небесните небеса! Ще се забележим още веднъж - там горе! Обичам те! Ще ми липсваш, само че някой въпреки всичко би трябвало да гледа децата ни! ", се споделя още в прощалното послание на неговата обичана.

От Атлантическия съвет сложиха два въпроса:

Настояваме обществото да получи информация по следните въпроси:

1. КАКВО ВЪОРЪЖЕНИЕ Е ИМАЛ САМОЛЕТЪТ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ЗЛОПОЛУЧНИЯ ПОЛЕТ? ПРЕМИНАЛИ ЛИ СА РАКЕТИТЕ " ВЪЗДУХ-ВЪЗДУХ " РЕМОНТ И АКО ДА - КОГА И КОЯ Е ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ?

2. ЗАСЕЧЕНА ЛИ Е Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ИНЦИДЕНТА В ТОЗИ РАЙОН АКТИВНОСТ НА РУСКАТА БОЙНА АВИАЦИЯ?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР