Значка за младеж, спасил жена от удавянеДиригент и младеж, спасил

...
Значка за младеж, спасил жена от удавянеДиригент и младеж, спасил
Коментари Харесай

Диригент става почетен гражданин на Бургас

Значка за юноша, избавил жена от удавяне

Диригент и юноша, избавил жена от удавяне ще бъдат препоръчани за оценки на съвещанието на общинския съвет в Бургас, което следва в края на месеца- на 27- ми октомври. 

Милена Добрева – моторът зад вокален отбор „ Фортисимо ”, който популяризира Бургас и района освен в страната, само че и в чужбина, е препоръчана за почетен жител. Това излиза наяве от докладна бележка на кмета на морския град Димитър Николов. „ Фортисимо ” още от 2014 година насам жъне триумфи на всички подиуми и популяризира Бургас. Добрева е основател и на Детска вокална групировка „ Морски песъчинки ”, откъдето са почнали пътя си доста сполучливи музиканти. 

" Мисля, че няма да има сътрудник, който да не гласоподава за това предложение. Освен всичките заслуги на Добрева, музиката ни сплотява ", разяснява пред " Труд NEWS " проф. Севдалина Турманова, ръководител на Оценка за съвместимост. 

По принцип за званието " почетен жител " има годишен " предел ". Той обаче не е привършен за 2022- ра. Още видни бургазлии ще бъдат препоръчани за званието и на празничната сесия на 6- ти декември.

По предложение на съветниците д- р Георги Дракалиев и Николай Стоянов, с почетната значка на Бургас ще бъде награден и 19 годишният бургазлия Димитър, който, дружно с други младежи, избави жена на варненския плаж. Инцидентът е от 7- ми октомври, тази година. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР