Значителна намалява популярността на НАТО във Франция и Германия през

...
Значителна намалява популярността на НАТО във Франция и Германия през
Коментари Харесай

Politico: Пада подкрепата за НАТО в Германия и Франция

Значителна понижава известността на НАТО във Франция и Германия през последните години, демонстрира изследване, оповестено от Pew Research Institute в Politico.
Според изследователския институт, 57% от германците имат удобно мнение за НАТО, което е с близо 20% по-малко от края на 2000-те. През същия интервал утвърждението е спаднало от 71 на 49 на 100 във Франция. 
Само 34 % от германците и 41 % от французите биха желали страната им да се ангажира с военна интервенция, в случай че различен член на НАТО бъде атакуван от Русия. За разлика от това, 63% от германците и 57 % от французите биха желали да видят активизация на американските войски при такава обстановка.
Проучването открива забележителна разлика сред двете страни, когато става въпрос дали връзките със Съединени американски щати или Русия са по-важни. Във Франция 60% избират Съединени американски щати, до момента в който единствено 18% са избрали Русия. Междувременно в Германия едвам 39 на 100 избират Съединени американски щати пред Русия (25%). 
Сред членовете на НАТО Германия демонстрира изключително едва утвърждение за „ военна мощ за поддържане на реда в света “ като цяло. 47 на 100 споделят, че от време на време е належащо, доста по-малко, в сравнение с във Франция (64 %), Англия (71%) и Съединени американски щати (78%).
Въпреки че не е директно обвързвано с тематиките за НАТО или защитата, изследването също по този начин попита интервюираните дали считат, че „ елементи от прилежащите страни принадлежат на тях “.
Далеч най-високият резултат беше реализиран в Унгария, където 67% потвърдиха вярата си в сходни териториални искания. Шестдесет % са споделили същото в Гърция, до момента в който като цяло по-ниски стойности са открити в западноевропейските страни като Испания (37 процента), Франция (33 процента), Германия (30 процента) и Англия (23 процента).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР