Значи, вече виждаш голямата картина“. Пробудил си се и осъзнаваш,

...
Значи, вече виждаш голямата картина“. Пробудил си се и осъзнаваш,
Коментари Харесай

Ти си се пробудил, но как да пробудиш и други?

Значи, към този момент виждаш „ огромната картина “. Пробудил си се и осъзнаваш, че планетата е завладяна от дребна група овластени психопати. Знаеш, че те приготвят геноцид и прокарват Нов международен ред. Искаш да направиш нещо, с цел да им противодействаш. Започваш да ги изобличаваш, с цел да пробудиш и други хора, като оповестяваш какво в реалност се случва по света…

Всъщност разпространяването на истината измежду непробудените от време на време може да е много сложна задача. Как тъкмо да се прави, коства ми се, е тематика, с която различните медии и общества не се занимават задоволително. С течение на годините обаче научих няколко настоящи способа, заобикалящи редица клопки. Преди всичко помни, че си значим за смяната — това, че си нищожен, е илюзия.Помни, колкото повече са пробудените човеци по целия свят, толкоз по-бързо ние, като раса, ще достигнем сериозната маса от осъзнати човеци, нужни за попречване на триумфа на мрака и цялостното заличаване, както и за поврат в трансформацията на планетата. Промяната в всеобщото схващане за това би трябвало да се реализира, освен това незабавно, защото е въпрос на живот и гибел.

Ето някои от ефикасните способи да разпространяваш истината, които са значими в приноса ти за всеобщо събуждане и международна смяна:

Започни с елементарното

Споделяй откритията си с последователно възходяща трудност. Не затормозявай публиката. Така хората по-лесно ще вдървен аргументацията и ще са по-склонни да одобряват това, което имаш да им казваш.

Разпознавай отрицателите

Колкото и да си необорим, осведомен и добър в общуването, ще се сблъскаш с човешката идиосинкразия. Има хора, които просто не те схващат и е подозрително, че в миналото ще те схванат. Тези хора ще отхвърлят думите ти, без най-малко един път да ревизират причините ти. Колкото по-рано се научиш да разграничаваш тези отрицатели, лимитирани от личния си самоналожен стеснен светоглед, толкоз по-скоро ще намериш тези, които са с отворени мозъци и склонни да одобряват новото.

Съобразявай се със събеседника

Ако искаш да постигнеш триумф, пробвай да „ претеглиш индивида “ отсреща. Това значи — разбери дали е подготвен да те изслуша или реши до каква степен е стигнал в неговото събуждане (ако към този момент е започнало). След това можеш да му приказваш на съответното равнище, от което той ще добие по-нататъшно схващане.

Избери твоята тематика

Много хора са почнали пробуждането поради избрана тематика. Например, моето събуждане стартира с тематиката за здравето. Ако се разговориш с някой, който някак усеща, че нещата не са естествени в дадена област, следователно точно с разкрития в тази област може да го пробудиш. Имаш ли необикновен интерес към дадена тематика, който би могъл да споделиш?

Давай персонален образец

Както споделя онази сентенция — бъди смяната, която искаш да видиш в света. Думите ти би трябвало да дават отговор на делата. Например, в случай че проповядваш за здраве, показвай, че живееш здравословно. Бъди истинен.

Показвай храброст с Любов!

Може да имаш скъпи неща за казване. Но в случай че звучиш сърдит или афектиран, тогава слушателят или слушателите може да не чуят думите ти, без значение по какъв начин си ги аргументирал. Те ще чуят единствено гнева или обидата ти. Така че, казано просто, бъди самоуверен, когато е належащо, само че опитвай да приказваш с обич.

Без скрити претекстове

Ето по какъв начин виждам нещата. Нямам скрити претекстове: не се пробвам да трансформира света. Не мога да трансформира и един човек, дори да си го слага за цел. Човек не трансформира другите хора. Всичко, което можем да създадем, е да дадем условия за някого. От самия човек отсреща зависи дали ще се възползва от тези условия, с цел да промени себе си.

Въпросите са отговори

Един от способите за разпространяване на истината е да поощриш интереса и вниманието посредством въпроси. Като задаваш въпроси, освен подтикваш публиката да прави лични изследвания, само че си спестяваш и борби. Вместо да влизаш в директни пререкания с открито мнение, по-добре сблъскай индивида с отворен въпрос. По този метод въпросите заобиколно служат като отговори.

Говори неща, които разбираш!

Бъди квалифициран и давай осведомени отговори, когато ги изискат! Добре осведоменият отговор поражда убеденост и храброст.

Споделяй в писмен вид…

Съществуват доста безвъзмездни или евтини, лесни за поддържане уеб сайтове и блогове, които можеш да използваш за разпространяване на словото си. Има и доста към този момент основани уеб сайтове, поддържани от други хора, на които можеш да изпратиш публикация, с цел да се чуе гласът ти. А за какво не си направиш имейл група или профил в обществена мрежа? Би могъл да разпратиш и слайдшоу на родственици и другари. Можеш ли да се сетиш и за други способи?

Това бяха единствено някои от множеството начини и оферти, насочващи по какъв начин да пробуждаме другите. Надявам се, че съм ви окуражил и въодушевил!

Автор: Пол А. Филипс

Превод: Иван Стаменов

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР