Значи така значи? За шеф Андре Токев постоянен арест значи,

...
Значи така значи? За шеф Андре Токев постоянен арест значи,
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: За шеф Андре Токев постоянен арест, а за Тодор Попов пресконференция

Значи по този начин значи? За началник Андре Токев непрекъснат арест значи, за Тодор Попов конференция значи! Това написа проверяващият публицист Димитър Стоянов във Facebook.

Припомняме, че повдигнаха обвиняване на известния началник готвач Андре Токев, откакто беше хванат да кара пийнал. Той беше арестуван за 72 часа, оповестиха от държавното обвиняване.
Токев беше заловен на Околовръстното шосе в София. Дрегерът е посочил 1,9 промила. По-късно кръвната проба е отчела 1,7. Сегашното му нарушение на пътя е станало по време на изпитателен период поради предходна присъда още веднъж за шофиране в нетрезво положение.

Припомняме, че през вчерашния ден стартира и масирана инспекция, която стартира тази заран в община Пазарджик от чиновници на ДАНС, Национална агенция за приходите и ГДНП. Кмет на Пазарджик е Тодор Попов.

" Случващото се през днешния ден не е инцидентно. Явно против мен се извършва поръчка. Вие си отговорете от кой и за какво. Проверката е по сигнал за нередности. Проверяват 10 документа, които са обществени. Копия от бюджета, актуализации на бюджета, обществени документи. И за всичко това са изпратени повече от 30 индивида и един фотограф ", сподели той пред публицисти.

Тодор Попов описа и за какво и по какъв начин в петък късно вечерта му е била отнета шофьорската брошура от служители на реда, тъй като е отказал да бъде тестван с дрегер за приложимост на алкохол. Той е бил спрян за инспекция на разклона към село Паталеница, където е къщата му.

„ Спряха ме служители на реда, които не познавам и не са от Пазарджик. Държаха се извънредно надменно и провокативно. Много желаеха да дам проби за алкохол и опиати, само че аз ги знам тези номера. Бил съм 5 година арбитър и 10 година юрист и не се вързвам на обикновени схеми. Отказах да дам проби по една причина. Ако бях дал и като ги нагласят щеше да излезе, че съм с 5 промила алкохол зад кормилото и съм надрусан ", разяснява Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР