Значи можело! След като целият моден свят се влюби в

...
Значи можело! След като целият моден свят се влюби в
Коментари Харесай

Удобните обувки, които избираме тази пролет

Значи можело! След като целият фешън свят се влюби в маратонките и се оказа, че стилните девойки нямат никакво желание да се отхвърлят от комфорта, дизайнерите откриха решение на казуса, без да жертват елегантността. 

Най-горещият модел обувки на пролет 2017 е доста комфортен, само че не си представяйте следващия чифт спортни обувки. Те са елегантни, красиви и на към този момент добре познатия ни пълен ток, наименуван block heel. Откриваме го при типичен модели на ток, сандали с каишки, обувки с връзки и какво ли още не, сполучливо заменяйки стилето обувките в офис дрешника и даже сандалите на платформи, по този начин обичани в ежедневнието.

 Удобните обувки, които избираме тази пролет  Удобните обувки, които избираме тази пролет

Основното качество на тока е дебелината му, с помощта на която той обезпечава здрава опора на петата и от там – на цялото тяло. Височината му обаче може да варира, според от персоналните ви желания. Но даже най-ниските разновидности ще удовлетворят запалените по модата девойки, защото за разлика от тънкия и невисок ток “kitten heel ”, който наподобява меко казано нелогично, дебелите токове стоят освен добре, само че и разнообразяват денима, полите вид молив и тънък панталоните с идентичен триумф.

Височината, цветът, моделът и материала оставяме на вас, само че в същото време сме ви подготвили и няколко шопинг оферти, които ни впечатлиха.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР