ЗМИЯ 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 КОН

...
ЗМИЯ 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 КОН
Коментари Харесай

Намерете Годината Си На Раждане И Ще Разберете Много Неща, За Които Даже Не Сте Предполагали

ЗМИЯ 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

КОН 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

КОЗА 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

МАЙМУНА 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

ПЕТЕЛ 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

КУЧЕ 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

СВИНЯ 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Плъх

Хората, родени под този знак, са много живи, дейни и интелигентни, бързо улавящи капацитета във всяка една обстановка и много умели, с цел да приложат концепциите си на процедура. В обстановки, изискващи бърза реакция, реагират ловко, до момента в който останалите се суетят какво да създадат, и по този начин печелят несъмнено преимущество, домогват се до по- необятни благоприятни условия.

Те могат да бъдат волеви и амбициозни, само че не е ненужно да се защищават да не постановат принудително своите хрумвания на близките и в противен случай – премерените ходове и доза дипломация могат да ги предпазят от подкопаване на връзките и разграничаване от приятелите и сътрудниците им. В желанието си да видят своите планове в ход и разрастващи се, те наподобяват устремени, самодоволни и фокусирани, само че постоянно вярващи в това, което вършат, влагайки в него цялото си сърце.

Те са всеотдайни и с готовност да доведат започнатото до дъно, а забележителните организационни качества трансформират човек пресечна точка на доста персонални ползи, както и балансьор и медиатор в връзките сред другите.

Вие сте прецизни и с нюх за детайла и държите да бъдете наясно с всички налични благоприятни условия, свеждайки до най-малко появяването на непредвидени компликации. Вие сте правилни в връзките и покупко-продажбите си и очаквате същото от другата страна и може да бъдете надълбоко наскърбени, в случай че усетите, че ви мамят или накърняват по някакъв метод доверието ви. Много постоянно си поставяте прекомерно високи цели както в връзките, по този начин и в кариерата и мъчно получавате задоволство, само че с годините ще гледате все по-реалистично и ще бъдете все по-толерантни.

Бик

Символ на убеденост и мощ. Хората, родени под този знак, са тихи и търпеливи, безмълвни и даже мудни, методични и ненапълно обезличени, само че зад този не изключително прелъстителен външен образ се крият истинска и интелигентна мисъл, невероятна непримиримост и поредност. Биковете са водачи по натура. Често те са консерватори, пазители на традициите, последователи на желязната дисциплинираност, граничеща с диктатурата. Обичат фамилията си, само че изискват от домашните си категорично послушание.

Жената Бик е нормално прелестна стопанка, нормално глава на фамилия. Най- огромна заплаха за Биковете съставлява фанатизмът им. Макар и необичаен, гневът им е заплашителен. Търпелив и безмълвен, въздържан и балансиран, прецизен и систематичен, Бикът крие автентичен разум под малко селска осанка. Има дарбата да провокира искреност у хората. Обича самотата. Гневът му се демонстрира рядко, само че за сметка на това е ужасяващ. За предпочитане е да не му оказвате опозиция в подобен миг, тъй като може да бъде рисков. Типично за Бика е да бъде шеф, той не обича празните приказки, само че може да бъде сладкодумен, в случай че е извънредно належащо. Родените в годината на Бика ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им положение. Те са властни и последователи на условностите и традицията. На дамите, родени в годината на Бика, може да се разчита, само че от тях не очаквайте храброст или фикция и в живота, и в облеклото. Родените в годината на Бика са работяги, които съумяват да обезпечат благоденствие на фамилията си. Предпочитат свободните специалности. Ловки са и в интелектуалния и физически аспект, могат да бъдат положителни ръководители. Предимно им се удава работата на село. В търговията и публичните връзки се ориентират мъчно.

Тигър

Има избухлив, несдържан манталитет, елементарно се гневи, само че притегля хората с магнетизма си. Дързък, обича да рискува, което обаче постоянно води до злополука. Затова сътрудниците им ще постъпят добре, в случай че ги възпират по-често, което по никакъв начин не е елементарно. Ценно качество на Тигрите е ненавистта им към рутината, консерватизма, те не зачитат йерархията, подценяват началството, самоуверено вървят напред.

От такова тесто са забъркани революционерите, авантюристите, те могат да бъдат или огромни шефове, или огромни нарушители, зависи от изискванията. Човек на действието, Тигърът постоянно има изключителна орис, изпъстрена с доста прекарвания, напредък и падения.

Твърде пламенни в любовта, те рядко са щастливи в нея. Жената Тигър постоянно се впуска в завършения, които приключват зле. Тигърът е неизпълнителен и има експлозивен темперамент. Винаги се опълчва на тези, които са над него. Родените в годината на Тигъра постоянно са революционери и вождове. За злощастие, не постоянно заслужават доверието, което им се оказва. Когато викат “Напред ”, не би трябвало да им се има вяра, че те самите ще тръгнат. Тигърът може да докара другите до злополука, усетът му към риск стига до неблагоразумие и неосъзнати дейности. Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на Тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се пробват да ги отстранен, към тях се отнасят с почит и уважение. Ако Тигърът поразмисли, преди да работи, може да доближи до огромни триумфи.

Заек

Той е талантлив, умерено упорит, прелестен за компания, предпазлив и най-важното – благодетелен. Зайците обичат обществото и обществото ги обича. В доста случаи при повече вглеждане се оказват повърхностни, въпреки че могат да изучат нещо радикално единствено с цел да блеснат в нечии очи. Обичат комфорта и домашния уют, отхвърлят всичко,

което би заплашило тяхната сигурност. Разумни по природа, подхващат една или друга крачка след деликатно обсъждане на всички вероятни разновидности. Има възможност да преуспеят в търговията, да бъдат положителни юристи, сполучливо да развиват политическа или дипломатическа кариера. Жените под този знак ще блестят във всички занятия, които изискват добър усет, контактност, представителност. Родените в годината на Заека са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достолепия имат и минус ; те са повърхностни. Обожават светските събирания, от време на време сплетничат, само че го вършат фино, деликатно и тактично. Те обичат да одобряват посетители, държат се всемирски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. В тях има повече прочувственост, в сравнение с същинска сензитивност. Малката им персонална тягост ги разстройва повече от огромните беди на другите.

Могат да заплачат по нищожен мотив, само че бързо им минава. Меланхолията на дамите, родени в годината на Заека, е нарицателна. Родените в годината на Заека са услужливи към тези, които обичат. Даже кантарът леко се накланя в интерес на приятелите за сметка на фамилията.

Добра партия за хората, родени в годината на Заека, са тези, родени под знака на Козата. Подходящи са също и родените в годината на Кучето и Свинята. Трябва да се заобикаля знакът на Плъха. Образуват добър съюз с Овцата, с честното Куче и добродушния Глиган, само че Петелът ще ги нервира със самохвалството си. Добре е също Зайците да заобикалят Плъховете и назад.

Дракон

Това е обичаният знак на китайците. Притежаващи благородно сърце и доста витални сили, Драконите се стремят да реализират всичко в живота.

Винаги търсят съвършенството, поставяйки прекомерно високи условия на първо място към себе си. Доверчивостта им е безгранична, заради което постоянно претърпяват разочарования. Липсва им дипломатичност и това е повода да си пъхат носа на всички места, обичат да дават препоръки, които обаче рядко ползват в личния си живот. Болезнено амбициозни, те се трансформират в непримирими врагове, когато останат в съпротива. Вечно недоволни, постоянно в несъгласие с общоприетите правила. Твърде постоянно думите им изпреварват мисълта.

Постоянно са раздразнителни и несдържани в думите си. Неудържими запалянковци, те елементарно се увличат. Те са горди, с разнообразни качества, интелигентни, волеви, издръжливи и великодушни. Ползват се с въздействие върху другите. Каквато и специалност да изберат – актьор, доктор, духовник, боен, политик, те постоянно ще блестят. В любовта постоянно са обичани, само че те рядко се влюбват. Поради тази причина и рядко изпитват любовно отчаяние или тъга.

Змия

В християнските страни змията има неприятна известност, до момента в който в Азия я почитат за нейната мъдрост и прозорливост. За китайците това са най-умните и прозорливите, само че и най- алчните животни. В Япония, когато желаят да създадат комплимент на някоя жена, нормално споделят:

“Скъпа, вие сте същинска жена-змия! ”. Змиите имат развита вътрешен глас, граничеща с ясновидство, разсъдливи са, макар че са способни да вземат бързи решения, доверявайки се повече на възприятията си, в сравнение с своя и непознатия опит или препоръки. В любовта неведнъж се “увиват ” към колегата си, като го лишават от независимост на дейностите, ревнуват мощно, сами обаче обичат любовните случки. Ако змията има неприятна известност в християнския свят, то в страните на Азия тя е почитана за мъдростта, прозорливостта си и волята си.

Родените в годината на Змията са склонни към дълбоки размисли, те са мъдри, образовани, имат страхотна вътрешен глас. Мъжът Змия е прочувствен и прелестен, с възприятие за комизъм. Обикновено каквото стартират, сигурно го довършват до дъно. Мразят неуспехите и въпреки и спокойни по натура, вземат бързо решения. Жената Змия е красива и постоянно триумфът в живота й се дължи точно на хубостта. Родените в годината на Змията се обличат изтънчено.

Коза

Елегантна, артистична и влюбена в природата, Козата би могла да бъде най- очарователна от знаците, в случай че не беше толкоз капризна и песимистична. Тя в никакъв случай не е удовлетворена от ориста си. Няма никакво възприятие за време, постоянно закъснява, разпиляна и е недисциплинирана, тя отчайва близките с капризите си, само че все пак умее да се харесва, когато това е в неин интерес. Привлича я религията, мистериозното, свръхестественото.

Създадена е да се подчинява, от нея не става нито началник, нито победител. Сантименталният й живот е прекомерно разтревожен. Елегантни, артистични, влюбени в природата, хората, родени в годината на Козата, биха били най-очарователни спрямо всички останали знаци, в случай че не бяха толкоз неспокойни и такива песимисти.

Характерни за тях са неналичието на всякаква дисциплинираност, систематичните закъснения. Те обичат другите да приказват за тях, да им дават препоръки. Те са мъдри и нежни, само че и много капризни. Доста от тях са прекомерно религиозни. Увличат се от окултизма и свръхестественото, обичат фантастиката. Склонни към щедрост, те са положителни, драговолно разделят всичко, което имат, с близки и другари. Хората, родени в годината на Козата, нямат изключително възприятие за отговорност. Те не са способни ръководители, дори когато са под положително въздействие, съумяват да блеснат в цялостна степен и да преуспеят. Имат усет и гений. Могат да бъдат положителни експерти и да извършват великолепно работа, обвързвана с механически и артистични умения. Те са умни, само че в никакъв случай не свирят първа цигулка и в този случай това е за положително. Тяхната същина, изпълнена с мечти, се нуждае от непозната, по-силна воля. Козата е женски знак

Кон

Конете наподобяват добре, умеят да се обличат, имат положителни маниери. Ползват се с благоразположението на близките, постоянно съумяват в политиката и публичните връзки, само че не са толкоз умни, колкото наподобяват ; нещо, което те самите откриват, преди другите да са го забелязали. Обичат да държат речи на обществено място. Обикновено са надарени с богата психика и сръчни ръце. Повече гъвкави, в сравнение с интелигентни, нямат особена религия в себе си. С гореща кръв, елементарно губят самообладание, като по този метод постоянно се лишават от плодовете на напъните си. Конят е егоцентрист и лакомец ; ще стъпче без скрупули всеки, който му се изпречи на пътя. Независим по темперамент, работи без да пита, без да слуша нечии препоръки. Трудолюбив, сполучливо борави с пари. За него е особено изменчивото въодушевление, бързото отегчаване без значение дали ще е от специалност, работа или обич. Поради това постоянно му се постанова да стартира всичко изначало. Родените в годината на Коня са представителни и умеят добре да се обличат. Обичат зрелища, спектакъл, концерти, събрания, спортни надпревари и всичко, обвързвано с доста хора на едно място. Умеят да вършат похвали, те са радостни, грижливи, симпатични и се радват на известност. Родените в годината на Коня преуспяват в политиката, от което изпитват надълбоко задоволство. Способни са освен на мисловен, само че и на физически труд. Повече ловки, в сравнение с интелигентни, в реалност те не са уверени в себе си, което не им пречи да показват високо самочувствие. Родените в годината на Коня имат гореща кръв, елементарно се поддават на гнева си, който постоянно е несдържан. Те са егоисти, ще стъпчат всеки, който им се изпречи на пътя, и го вършат без всякакво разкаяние на съвестта.

Петел

Родените под този знак са открити и непринудени хора, които не угодничат, споделят истината в очите и заради това постоянно ги считат за груби, даже нападателни. Действително те са надълбоко откровени, само че недипломатични. Що се отнася до ексцентричността на Петлите, тя е единствено външна. Разбира се, те обичат да бъдат забелязвани, придават огромно значение на външния си тип, на облеклото, което постоянно е екстравагантно, само че надълбоко в себе си са консерватори. Самохвалковци, бъбривци, само че приятни за близките. Привлича желанието им да създадат повече, в сравнение с биха могли. Трудолюбиви, с заложба за земеделска работа и занаяти, преизпълнени с доста хрумвания. Родените в годината на Петела не се въздържат в изразите си и от време на време държането им се дефинира като внезапно или нападателно. Те приказват това, което мислят. Понякога тази искреност е демонстрация на нарцисизъм.

Те са безразлични към уязвимостта на другите и считат, че няма никаква причина те да бъдат щадени. Те обичат другите да ги виждат. Мислят, че постоянно са прави и знаят какво вършат.

Не се доверяват елементарно, за сметка на това обилно дават препоръки. Раздират се от неуместни и неосъществими планове, които постоянно са изява на несбъднатите им фантазии. Обичат да съзерцават, да мечтаят, да си фантазират, че са герои, само че това постоянно става в уютна домашна конюнктура. Реализират се добре в селското стопанство и в специалностите, които имат общо с други хора. Подлагат се постоянно на финансови опасности. За огромна част от тях думите опустошение, фалит и злополука получават материално измерение. От тях в никакъв случай не стават положителни икономисти.

Маймуна

Имат мощно развито възприятие за комизъм и са доста занимателни. Те са интелектуални и многостранно развити персони, схващат и се интересуват от всичко. Суетни са. Надарена с въображение и автентично, ексцентрично мислене, Маймуната съумява да позволи всевъзможни заплетени проблеми. Притежава здрав разсъдък и необикновено умеене да заблуждава, да мами хората. Не се колебае да плете интриги, даже да послъгва, може да бъде нечестна, в случай че е сигурна, че ще остане безнаказана. Каквото и да прави обаче, хората не й се сърдят, защото Маймуната има доста сексапил. Неин минус е, че е непостоянна, прекомерно експанзивна, само че възприятието й за комизъм компенсира с рента минусите й. Родените в годината на Маймуната свързваме с тези, които нормално назоваваме “душа на компанията ”. Те имат възприятие за комизъм, само че постоянно са хитри и лукави. Те са общителни, дори услужливи, само че в това време и много користни. Прикриват неприятното си мнение за другите и се имат за освен това от тях. Те са интелигентни и имат жадност за познания. Винаги всичко са чели, всичко знаят и са в течение какво се случва по света. Обикновено се снабдяват с положително обучение, имат прелестна памет, помнят и най- дребните детайлности. Изобретателни са до прекаленост и са способни да разрешат и най- сложните проблеми. Имат възхитителната дарба да вършат останалите на простаци. Хората, родени в годината на Маймуната, са дипломатични и постоянно се измъкват от комплицирани обстановки. Способни са и на нечестни действия, стига да са уверени, че ще се измъкнат. Те са кариеристи, постоянно имат своите учредения и употребяват всички шансове.

Куче

Честно и правилно, Кучето има мощно развито възприятие за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него. Рядко притегля изведнъж вниманието, само че никой не умее да слуша като него. Предаността му може да стигне до мъжество, готово е да направи всичко за приятелите си. Има разтревожен манталитет, непрестанно е нащрек, извънредно е настойчиво. Философ и нравоучител, Кучето подхожда съществено към всяко нещо в живота. Винаги е малко “скитник ”, който елементарно се лишава от парите и комфорта, само че остава правилен на идеалите си. От такива хора стават положителни прависти, индустриалци, педагози. Родените в годината на Кучето са постоянно неспокойни, постоянно са на стража и в никакъв случай не си почиват. Рядко демонстрират възприятията си. Те са прями до прекаленост и знаят какво желаят. Често са циници Критикуват с мотив и без мотив и са песимисти, които нищо не чакат от живота. Родените в годината на Кучето работят самоуверено срещу всяка неправда. Те са скептици, имат критически разум, възприятие за комизъм. По отношение на възприятията наподобяват хладни, само че това усещане е заблуждаващо. Въпреки тези дефекти те имат и ред благородни черти като преданост, честност, почтеност, развито възприятие за дълг. На тях може да се разчита, чудесно пазят секрети и са доста скромни. Не обичат да се изповядват, само че не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, от време на време мъчно изричат мислите си. За сметка на това са положителни слушатели. Родените в годината на Кучето са положителни ръководители, свещеници, публични деятели, възпитатели.

Прасе

Той носи мир и успокоение под флага на чистотата. Чувствителни и галантни, родените под този знак са приятни събеседници и забавни полови сътрудници. Обикновено са доверчиви и чистосърдечни. Добросърдечни, положителни стратези, увличат се от всевъзможен вид игри, като не се нервират, в случай че изгубят. Жените от този знак са положителни домакини, обичат да вършат дарове, живи по темперамент, привидно доста отстъпчиви, само че под видимо кроткия си тип те крият мощна воля и даже власт. Съзнателни и работливи във всяка специалност, само че особена заложба имат за литература. Имат доста другари, за които са подготвени на огромни жертви, само че прекомерно постоянно ще се разочароват от тях. Родените в годината на Свинята имат рицарски темперамент, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни. Можете да им се доверите изцяло, те в никакъв случай няма да ви предадат. Имат малко другари, само че те са за цялостен живот и поради тях са способни на огромни жертви. Жените обичат да вършат дарове и да провеждат дребни празници. Те са положителни майки и домакини. Родените в годината на Свинята в никакъв случай не влизат в пререкания и разногласия с хората, които обичат. На каквато и специалност да се посветят, те са постоянно добросъвестни и работливи. Благодарение на чувствителността си реализират триумф в поезията и литературата. Една от най- непривлекателните им черти е минималистичното им отношение към хигиената.

nie-jenite.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР