Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси

...
Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси
Коментари Харесай

Мъж, твърдящ, че е баща на второто дете на Габриела: Получавал съм смразяващи съобщения от нея

Зловещо ликвидиране в София разбуни духовете и остави доста въпроси без отговори. 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „ Алеко " на Витоша. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Оказа се, че жертвата е била удушена, а по-късно пожарът - инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на Пейо - Габриела, и майка ѝ.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се смята за негово, защото седмици преди да се роди, двамата встъпили в формален цивилен брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която завършила до момента в който тя към момента носела сина му в утробата си.

„ Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо сходно. Тя прекратила всякаква връзка с него, скрито ражда някъде и се пробва да не го впише в акта за раждане ", акцентира Минков.

В студиото на „ Здравей, България " Минков призна, че е получавал „ смразяващи известия " от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „ Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и О2 не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш ". Мъжът, който твърди ще е биологичен татко на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той даже му споделил, че жена му и тъща му се пробват да го тровят. Съобщенията били от началото на януари. Удушеният след това мъж даже си направил тест в лаборатория, само че той не посочил съществуване на неразрешени субстанции в кръвта му.

И майката, и бабата на детето са в ареста и никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе, добави Велико Минков. Още преди раждането му той и юристът му са почнали процедура по припознаване на момченцето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР