Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси

...
Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси
Коментари Харесай

Бивш депутат от Продължаваме промяната се смята за баща на бебето на обвинената за убийството в Драгалевци

Зловещо ликвидиране в София разбуни духовете и остави доста въпроси без отговори. 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „ Алеко ” на Витоша. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Оказа се, че жертвата е била удушена, а по-късно пожарът – инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на Пейо – Габриела, и майка ѝ.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се смята за негово, защото седмици преди да се роди, двамата встъпили в формален цивилен брак.

Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която завършила до момента в който тя към момента носела сина му в утробата си.

" Четиримесечното дете е мой наследник, уверен съм в това. Не съм го виждал, не знам къде е. С майката не съм се чувал ", сподели някогашният народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков пред Българска национална телевизия.

" Блокирала го е и няма процедура, по която да се позволи този въпрос ", сподели юристът му Пламен Борисов.

Минков сподели още, че е направил нужните административни стъпки, с цел да припознае детето.

" По силата на презумпцията за бащинство, починалият господин Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката госпожа Габриела Славова. Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, откакто господин Минков, при опита си да припознае детето, схваща, че припознаването не може да бъде прието, тъй като дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила цивилен брак с (вече покойния) господин Пейо Пеев, от който има друго по-голяма дете ", показва юристът на Велико Минков - Пламен Борисов в пост във Facebook.

В студиото на „ Здравей, България ” Минков призна, че е получавал „ смразяващи известия ” от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „ Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и О2 не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш ”.

Мъжът, който твърди ще е биологичен татко на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той даже му споделил, че жена му и тъща му се пробват да го тровят.

Съдът през вчерашния ден остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева, беше пусната под домакински арест.

Заседанието се състоя при закрити врата по искане на отбраната.

Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития е открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “.

Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд.

Смята се, че спор за наставнически права е евентуалната причина за убийството.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР