Зловеща китайска мафиотска групировка е организирала транспортирането на 39-мата души,

...
Зловеща китайска мафиотска групировка е организирала транспортирането на 39-мата души,
Коментари Харесай

Версия: Зловещата мафия "Змиорката" е изпратила камиона с труповете в Англия

Зловеща китайска мафиотска формация е провела превозването на 39-мата души, чиито тела бяха открити в камион на Острова преди дни, написа английският в. Сън.

Медията уточни, че основаната в източната провинция на азиатската страна Фудзиен незаконна организация "Змиорка " е печелила милиарди долари от трафик на хора, контрабанда на опиати, изнудвания и друга противозаконна активност.

От Белгия изплува нова версия за камиона-ковчег с 39 натрупа

"Змиорката " е имала клонове освен в Китай, само че и в други елементи на света. Нейни членове са казвали на свои сънародници в Азия и Европа, че могат да им намерят работа във Англия.

Мафиотите са примамвали "клиентите " си с високи даже за западноевропейските стандарти заплати и надници, и вземали големи суми от клъвналите хора. След идването на хората в Обединеното кралство тамошните членове на "Змиорката " са превръщали жертвите на мафиотите в плебеи.

"Сън " добави, че една от кръстниците на "Змиорката " Джинг Пинг Йен е провела и прехвърлянето на 58 души, които са били открити мъртви в камион край източния английски град Дувър през 2000 година Жената е умряла в американски затвор признати пет години, написа още вестникът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР