Зловеща изоставена къща, която някога беше покрита с графити и

...
Зловеща изоставена къща, която някога беше покрита с графити и
Коментари Харесай

Страховита изоставена къща, някога покрита с графити и претрупана с паразити, претърпя удивителен фейслифт

Зловеща изоставена къща, която в миналото беше покрита с графити и претрупана с паразити, претърпя необикновен фейслифт.

Полу -самостоятелен парцел на Croftfoot Road в Глазгоу се беше трансформирал в пакост в очите, откакто беше закован с дъски и оставен да се разрушава съвсем десетилетие. Имотът, който беше „ призрачен сън “ за локалните поданици, в този момент е претърпял огромен ремонт в ръцете на Connaire McGuinness, парамедик, трансформирал се в строителен бизнесмен.

Заедно с приятелите Barry Wilson и Iain McGill, Connaire работи за превръщане на парцела, който е бил оставен непокътнат, откакто е бил завещан преди близо 10 години. Беше през март 2022 година, когато групата откри парцела във вестникарска публикация, оповестява GlasgowLive. Съседите бяха оставени да скубят косите си от боязън, че изоставеният парцел ще понижи цената на домовете им.

Конайър, на 29 години, и Бари останаха „ шокирани “ при първата си инспекция. Той сподели: „ Можеше да се види извън, че е много разбъркано. Бари не можеше да види п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР