Зловещ портрет на момиченце, изглежда, продължава да носи лош късмет

...
Зловещ портрет на момиченце, изглежда, продължава да носи лош късмет
Коментари Харесай

Зловеща „прокълната картина може да е замесена в наводнение СНИМКИ

Зловещ портрет на момиченце, наподобява, продължава да носи неприятен шанс на новия си английски притежател.

Портретът, станал причина за цяла поредност от ужасни произшествия, е упрекван за нови беди, защото продължава да носи злощастие.

Настоящият притежател на страховитата картина сподели, че пространствата му в Лондон са били наводнени два пъти неотдавна, нещо, което в никакъв случай не се е случвало, до момента в който не купи творбата, пише Daily Star.

Преди това „ прокълнатата “ картина на момиченце беше видяна на витрината на благотворителен магазин в Източен Съсекс, Обединеното кралство, дружно с предизвестие, което гласеше: „ Тя се върна! Два пъти продадена и два пъти върната! Достатъчно самоуверен ли си? “

Човекът, който купи рисунката през август, я върна в магазина на Hastings Advice & Representation Center единствено след една нощ. Следващият притежател сподели, че откакто занесла портрета у дома, призрачна черна фигура почнала да я преследва. В последна сметка картината попада в ръцете на Джеймс Кислингбъри, шеф на London Bridge Experience, и той неотдавна удостовери пред изданието, че проклятието го е застигнало от момента, в който е взел картината.
 Джеймс Кислингбъри до картината Снимка: Джонатан Бъкмастър
" На връщане имах проблеми с колата: електричеството не работеше, радиото не работеше и телефонът не се свързваше. Извадихме картината от колата, беше увита в хартия и картон, а на челото й имаше капка вода, което беше странн, въпреки всичко водата не може да се появи просто по този начин. Няколко дни по-късно чиновниците ни споделиха, че са чули стъпки, които ги следват нагоре по стълбите. Това се случи с мен един път. Мистериозни звуци също се чуваха долу ", сподели той.

Проблемите не свършили дотук. Наскоро туристическото му заведение се наводнило два пъти.

„ Имахме няколко наводнения сред ноември и декември. Дойдохме една заран и мазето беше наводнено. В предишното сме имали дребни течове, само че нищо сходно. Имаме шанс, че постройката е много солидна, тъй че повредата не е доста неприятна, само че „ Беше малко ненадейно. Знам, че всеки безсрамник би споделил, че е просто съвпадане, само че като се има поради колко често се случва, стартирам да имам вяра, че има нещо в тази картина “, добави Джеймс.
 Картината, дело на незнаен художник, преди този момент се е прибирала два пъти в благотворителен магазин Снимка: sliderulesyou/Twitter
Изданието отбелязва, че други странности включват инцидентно изключване на тв приемници, камери и wi-fi в London Bridge Experience. Когато Джеймс занесъл портрета у дома, тъстът му се разболял, а съдомиялната машина и тостерът му избухнали.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР