Злоупотребите трябва да отидат докрай в разследването. Ключовата дума тук

...
Злоупотребите трябва да отидат докрай в разследването. Ключовата дума тук
Коментари Харесай

Мария Габриел: Получаваме повече пари от Кохезионните фондове

Злоупотребите би трябвало да отидат до дъно в следствието. Ключовата дума тук е бистрота. Много значимо е този скандал да не остави щемпел върху Програмата за развиване на селските региони и кохезионната политика. Така разяснява по Нова телевизия лидерката на листата на ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел свадите към финансирането на къщите за посетители, от които са се възползвали мнозина локални велможи на Българска социалистическа партия и доближени до Корнелия Нинова, съобщи Пик.

Тя означи, че за идващия програмен интервал страната ни ще получи 8% повече по кохезионните фондове, а нарастването идва на фона на 10-процентово понижение на фондовете за Европейския съюз и останалите страни-членки.

" Една от задачите е битката с финансовите измами и измамите с Данък добавена стойност ", посочи Габриел повече за задачата на избора на европейски основен прокурор. " Аз персонално също поддържам Кьовеши, само че желая първо да видя разликите сред двамата претенденти ", добави тя.

" Имаме и добра вест от през днешния ден ", похвали се Габриел - още 63 български общини ще получат пари за безвъзмезден безжичен интернет. 

" Моята идея е повече дребни планове и отбрана на националния интерес ", показа Мария Габриел.

" Ето по този начин се пази народен интерес - когато всички български евродепутати застанаха като стена. Няма по какъв начин да се случи резултатът, който виждаме, в случай че не е имало дейности. България говореше в един глас ", съобщи тя по скандалния план в транспортния отрасъл с така наречен " Пакет Макрон ".

" Санкциите носят щета и за двете страни. Ще се радваме, в случай че връзките могат да бъдат възобновени ", разяснява Габлиел глобите против Русия след анексирането на Крим през 2014 година

" Имам този късмет да съм претендент за народен представител и еврокомисар. Няма нищо неприятно в това да си претендент и да носиш отговорност като комисар ", приключи гостуването си тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР