Злоупотребено е с думите академичен състав от страна на сегашния

...
Злоупотребено е с думите академичен състав от страна на сегашния
Коментари Харесай

Д-р Константинов: Здравното министерство ме улесни, публикувайки „тежките ни прегрешения“

" Злоупотребено е с думите " научен състав " от страна на настоящия шеф. Вчера Министерството на здравеопазването доста ме улесни, тъй като разгласява „ тежките ни провинения “. Констатирани са нарушавания за Закона за публични поръчки. Документа, който имаме от одита, демонстрира, че има няколко нарушавания. Следващото е, че шефът не е свикал заседание за нов теоретичен съвет, чийто мандат е изминал преди аз да стана шеф. Научният съвет си е самостоятелен орган. Това по никакъв метод не е работа на Министерството на здравеопазването. Оставям на вас да решите какъв брой тежки тези нарушавания ". Това сподели на брифинг отстраненият началник на Университетска профилирана болница за интензивно лекуване по онкология ЕАД (УСБАЛО) д-р Стефан Константинов.

" Хвърлили сме ужасно доста труд и не знам по какъв начин тъкмо ние се оказахме казуса на българското опазване на здравето ", съобщи още той. 

На конференцията, на тематика " Отчет за управлението и активността на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО) от септември 2017 година до юли 2022 година, участваха доктор Стефан Константинов, доктор Чавдар Маринов и Биляна Огнянова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР