Злополука в Гребния канал в Пловдив едва не отне живота

...
Злополука в Гребния канал в Пловдив едва не отне живота
Коментари Харесай

Заради селфи: Майка и дете едва не загинаха в Гребния канал в Пловдив

Злополука в Гребния канал в Пловдив едвам не лиши живота на майка и нейното дете. Те паднали ледените води при опит да си създадат селфи, съобщи.

Намесата на млад мъж, който станал очевидец на обстановката и на чиновници на общинска защита, довели до благополучна развръзка.

" Детето ненадейно падна вътре, майката се разпищя. Човек, който седеше наоколо със фамилията си, незабавно се хвърли в канала да помогне на детето. Майката също потегли да се намесва, само че се подхлъзна и падна вътре. В този миг мина един жител - и той потегли да помогне, само че и той се подхлъзна и падна вътре ", споделя Васил Лесов.

Така се наложило двамата общински чиновници да извадят четирима души от канала с един избавителен пояс разполагаем. За наслада всичко завършило наред.

Брегът към Гребния канал е извънредно хлъзгав и на всички места има предизвестия хората да не се приближават до ръба, акцентират двамата спасители.

По информация на Българска национална телевизия в нощта на 2 против 3 декември трима младежи също са паднали в канала и още веднъж са били избавени от общински чиновници.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР