Злокобно убийство точно като в хита Дяволското гърло скова Смолян.

...
Злокобно убийство точно като в хита Дяволското гърло скова Смолян.
Коментари Харесай

Злокобно убийство като в Дяволското гърло скова Смолян

Злокобно ликвидиране тъкмо като в шлагера " Дяволското гърло " скова Смолян. В гориста околност край града е бил открит обезобразен мъртвец на гол мъж. Тялото му било покрито с борови клончета, а лицето му нагризано от диви животни, написа " Телеграф ".  Сериалът по Нова телевизия с Владо Карамазов и Теодора Духовникова, който е безспорен шлагер сега, стартира тъкмо с подобен случай. Тялото се оказа на трафикант на бежанци. В действителността откритият мъртвец също е на престъпник, който дълги години е лежал в пандиза, разкриха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. " Може да става въпрос за един или няколко причинители, не изключваме и версията да е погубен там или да е погубен другаде и да е пренесен на мястото, на което е открит ", разгласи през вчерашния ден на брифинг зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. 

Трупът на жертвата с обезобразено лице бил открит в понеделник от жена, която събирала гъби в региона на " Пещерското бърце " до разклона за Пещера и Турян. Изпладнала в потрес, тя подала сигнала в полицията и за минути мястото почерняло от криминалисти, тъкмо както в хитовата лента. Оказало се, че тялото е на гол мъж, единствено по слипове, а главата му била изгризана от гризачи, споделиха осведомени с следствието. Първоначално не е излязло по мъжа да има следи от принуждение. " При първичния оглед не бяха открити следи от принуждение, рани от убождания или външни следи,, сочещи принуждение ", изясни през вчерашния ден Симов.

Вторият оглед също не сподели нищо необичайно, само че към този момент притретата експертиза истината излезе нескрито.  Мъжът е удушен, като е счупена подезичната му кост, добави за.-окръжният прокурор на Смолян. На място съвсем като в " Дяволското гърло " бил изпратен екип криминалисти от София, който да помогне на локалните ченгета. Точно по този метод работят и в сериала, като на помощ обаче е пратена агентката на ДАНС Мия Язова (Теодора Духовникова). 

Съдебните медици считат, че мъжът е бил погубен преди ореди 15-20 дни, Тъй като тялото било деформирано от дивите животни, се наложило да се снемат отпечатъци, с цел да го разпознаят. Късно през вчерашния ден вечерта главното съмнение беше, че убитият е 42-гдишният Георги Г. В хода на следствието станало ясно още, че той е сирак, осиновен преди доста години. По-голямата част съгласно локалните хора обаче е прекарал в пандиза за разнообразни закононарушения. Интересно е, че на 28 март Георги излязъл от пандиза и повече никой не го видят. " Имаме насоки за възможната идентичност на лицето. Събираме доказателства ", съобщи и прокурор Недко Симов. 

Почти по същия метод се изрази и героя на Карамазов - служител на реда Филип Чанов, който оглавява полицията в Смолян в " Дяволското гърло ". За да се потвърди по безапелационен метод самоличността на убития, ще се направи ДНК-експертиза. Извършено е претършуване и изземване от пространства в Смолян, които е обитавал някогашният пандизчия. Тепърва ще се преглеждат всички версии за убийството на Георги, както и кой има претекст да убие и съблече хол мъж в разцвета на силите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР