Злобата, която се излива върху Лозан Панов е право пропорционална

...
Злобата, която се излива върху Лозан Панов е право пропорционална
Коментари Харесай

Илиян Василев: Злобата, която се излива върху Лозан Панов, е правопропорционална на страха от успеха му

" Злобата, която се излива върху Лозан Панов е право пропорционална на страха от неговия триумф измежду задкулисието ", във Facebook.

" Първо, някои не могат да одобряват, че Румен Радев е законен конкурент в предизборна битка и неговите минали кривици са още по-легитимен обект на внимание от страна на всеки негов съперник, изключително подобен като Панов, който се стреми да покрие необятен периметър от гласоподаватели. Както споделих са мен Радев е недопустим, поради прекомерната партийна обязаност в тандем с ослепителен Българска социалистическа партия вицепрезидент.
 Журналистка: За първи път чувам за по-дълго Лозан Панов и съм в шок Журналистка: За първи път чувам за по-дълго Лозан Панов и съм в шок
" За първи път чувам за по-дълго Лозан Панов и съм в шок. Да оставим встрани провокацията, че Радев е подправен воин, цялото му интер...

Действително се дезинтересира от борбите в правосъдната система, откакто Цацаров и най-много Гешев започнаха да го обработват с следствия против него и закани. Да, той имаше за конкурент от дълго време Борисов, само че беше деликатен и с Висш съдебен съвет и с Гешев, до момента в който оня не нахлу с бандитите си в Президенството. Дори да приемем, че е еволюирал, това са си пропуски. В момента има много тематики, на които балансирайки с ползите на Русия, не прави нещо изключително за откриване на корупционните схеми в енергийните покупко-продажби с присъединяване или толериращи съветски ползи.

Злобните офанзиви на тематика външен тип и прическа на Панов, точно тъй като са доста ниска топка /каквато биха били бележки за отсъствието на коса у Радев, просто това не може да бъдете ма/, явно са част от мобилизираните, в това число с присъединяване на съветски ползи, тролски и пропагандни групи. От всички претенденти, единствено Панов е проблем за съветските енергийни ползи.

Тъй като съм доста добре осведомен с нещата, мога да уверя, че сред пиара и действителната част на свършеното по ограничение на корупцията с съветски източник, от служебното държавно управление има голяма разлика. В това число и дейностите на Асен и Кирил. Не настоявам, че нямаха предпочитание, а че стореното е надалеч от удовлетворителното и още по-далеч от нужното.

Герджиков обезверено се бори да се откъсне от сянката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това че не познава персонално Доган, не значи, че не познава персонално Горанов, който е топлата връзка сред Борисов и Пеевски /Доган. Именно някогашният финансов министър изигра основна роля за издигането му. Изобщо, в случай че се разровим, ще мирише много, изключително като и в случай че Герджиков бъде нападнат по линия на правосъдни промени, корупция /самото СУ раздава в последните години баснословни " награди " / "
 Г-н Радев е подправен воин, тъй като той подвигна пестник тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които завладяваха страната Г-н Радев е подправен воин, тъй като той подвигна пестник тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които завладяваха страната
Това съобщи претендентът за президент и ръководител на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. Панов напомни какво сподели Радев по вре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР