Злепоставящи факти и изгубени морални битки в МВР. А кой

...
Злепоставящи факти и изгубени морални битки в МВР. А кой
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич на 11 април ще видите...

Злепоставящи обстоятелства и изгубени морални борби в Министерство на вътрешните работи. А кой може да приказва по въпроса най-добре? Ретроспекция на скъпите другарства сред високите етажи на полицията и подземните етажи на престъпността прави някогашният силов вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов . Ще се намерят ли доказателства, годни за съд, или всичко ще угасне след предизборната пушилка?

 

Продължаващи и потресаващи феномени в родното опазване на здравето. Говори един от най-опитните откриватели на отрасловите проблеми и техните решения - журналистът от " Капитал " Десислава Николова . Следват образци по какъв начин страната в лицето на министъра ръководи собствеността си с необятно затворени очи и с ръце, завързани от политици и съдии.

 

От малък престъпник до маниакален шизофреник. За варварщината на съветския президент, сътворила невиждана експанзия оттатък физическата опасност. В студиото влиза журналистът Огнян Стефанов, дни след представянето на най-новата му книга " Путин, войната и ние " , в която разказва апокалипсиса - ужасни обстоятелства от Русия, Украйна и България - и твърди, че замисълът надвишава по завист концепцията за Третия райх.

 

Кой и за какво поведе изненадваща вендета против паметта на най-заслужилия столичен кмет инж. Иван Иванов? Отговорът към клеветниците е с документи. А заслугите на дядо кмет напомня създателят на книгата " Некоронаваният цар на София " доцент Снежана Ракова , която е родственица на градоначалника, както и историкът от Софийския университет доцент Светослав Живков .

 

В , в четвъртък от 20:00 часа по.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР