Златомир Загорчич заяви, че няма предпочитания кой да вземе SESAME

...
Златомир Загорчич заяви, че няма предпочитания кой да вземе SESAME
Коментари Харесай

Загорчич: Не ми харесва стилът на ЦСКА, по-слабият отбор е на финал

Златомир Загорчич съобщи, че няма желания кой да вземе SESAME Купа на България, откакто неговият отбор Славия отпадна след осъществяване на дузпи от ЦСКА. Наставникът също по този начин съобщи, че не харесва стила на „ алените “ и счита, че по-слабият тим, какъвто са били те е отишъл на край. Специалистът също по този начин разкри, че в множеството от оставащите срещи на състава от Овча Купел ще употребява стабилен брой юноши.

„ По-слабият тим отиде на край. Първият мач загубихме на нашия стадион с 0:2. Тук бяхме по-добрият тим, реализирахме два гола. Имахме повече обстановки. Мислим положително и гледаме напред. ЦСКА имат доста положителни и високи футболисти. Не ми хареса въобще това, което демонстрираха. Търсят Кайседо с дълги топки “, стартира наставникът на „ белите “.

„ Разправията със съдията беше тъй като го попитах „ Какво свириш? “, това бяха точните ми думи. При травмата на техния футболист имаше нарушаване против Светльо. После се случи това, което се случи. Ако гледаме разпоредбите – кой стига първи до топката? Нека погледнем и мача от шампионата. Какво се случи с Георги Петков. За да ме питате дали има фал на Вуцов, значи доста обичате ЦСКА “.

„ Моите футболисти не ме изненадаха. Играха бързо, не ме изненадаха с нищо, удовлетворен съм. Не упражняваме дузпи. Разбрахме се на момента кой ще бие дузпи. Нямаше опция за промяна и не съм мислел за Георги Петков. В плейофите ще използваме момчетата от школата. Последните три мача ще играем с най-малко 2-3 момчета “, разкри експертът.

„ Надявах се да вземем ние трофея, в този момент нямам мнение и желания. Това, което изисквам беше изпълнено на 95%. С Пардю се поздравихме преди мача, след срещата нищо не си казахме, не виждам и причина да го вършим “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР