Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че

...
Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че
Коментари Харесай

Цвети Стоянова отново се размина на косъм от смъртта

Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че още веднъж се е разминала на косъм от гибелта.

Гя се включи онлайн в “Инстаграм”, с цел да опише за ужасна преживелица, която за малко да я убие.

“Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", съобщи тя още в самото начало на видеото.

Тя споделя, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека. Стоянова била на голяма пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, само че видяла, че се е засилил рейс от градския превоз и решила да застане на пешеходната пътека, само че без да потегля.
View this post on Instagram

" Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз му кимнах и потеглих. И тъй като съм съзнателен жител, взех решение да се забързам в пресичането си, с цел да не бавя хората. Един човек потегли да изпреварва по трамвайните релси. Не съм сигурна по какъв начин тъкмо стопирах, тъй като се бях затичала, само че стопирах и съумях да се върна. Човекът наби спирачки, само че този зад него не наби, не можа, не реагира, беше доста хлъзгаво. Удари предния, той изхвърча напред, аз се дръпнах обратно и се разминах на косъм, няма и косъм. Видях в очите му същински смут, все едно е видял фантом. Всички седяхме и се гледахме и никой не можеше да повярва какво се е случило и че аз съм невредима. описа Цветелина.

Тя показа, че напоследък следи извънредно доста безразсъдни водачи. Не се оправдава и споделя, че е млад и некомпетентен водач самата тя, само че счита, че е значимо да се съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.
View this post on Instagram

Световната шампионка описа още, че преди месец тя била от другата страна - като водач и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

" Извиних се 100 пъти, само че не слязох да кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя многократната медалистка, която даже имала възприятието, че била на сантиментри от дамата.

" Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", добави още тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР