Златното момиче“ Мадлен Радуканова има ново гадже.За момента гимнастичката не

...
Златното момиче“ Мадлен Радуканова има ново гадже.За момента гимнастичката не
Коментари Харесай

Едно от златните момичета с нова любов, заряза сина на Слави Бинев

" Златното момиче “ Мадлен Радуканова има ново гадже.

За момента гимнастичката не желае да разкрие неговата идентичност и той е обгърнат в тайнственост. На няколко пъти тя единствено загатна за новия си обичан в обществените мрежи, само че по този начин и не го е посочила до момента.

Според близки до нея двамата са дружно от няколко месеца. Запознали се преди Олимпиадата в Токио, само че връзката им се развила едвам след златния орден на Радуканова и съотборничките й.

За Мадлен това е първа връзка след края на връзките й с Калоян Бинев. Една от най-известните спортни двойки в България се раздели напролет на 2020 година. Макар гимнастичката и синът на Слави Бинев да не го оповестиха публично тогава, Радуканова призна няколко месеца по-късно в чат. В чат с почитателите на въпрос дали има гадже, тя отговори с " Не “.

Двамата бяха дружно към две години. Връзката им стартира в края на 2017 година. Бяха бясно влюбени и  подкрепяха спортни си кариери. Споделяха и една огромна фантазия - медали от Олимпийските игри. Каква е повода за раздялата им не е ясно, само че тя изненада мнозина писа  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР