Златното момиче е щастливо в обятията на асеновградския бизнесмен Станислав

...
Златното момиче е щастливо в обятията на асеновградския бизнесмен Станислав
Коментари Харесай

След огромната трагедия: Катрин Тасева залюби бизнесмен

Златното момиче е щастливо в обятията на асеновградския предприемач Станислав Сивков

Катрин Тасева се носи на крилете на любовта! Златното момиче е щастливо в обятията на асеновградския предприемач Станислав Сивков. Той е притежател на известна верига сладкарници и има заведения в няколко града, измежду които София. В бизнеса му влизат още сладкарска къща, хлебарница и ресторант в Пловдив.

 

Сивков е на 29 години, четири по-голям от чаровната Катрин. Двамата са дружно от началото на годината. Тасева криеше връзката им дълго време. Едва неотдавна стартира да дава знаци кой е мъжът до нея. Станислав бе посетител на рождения й ден преди към две седмици, който Катрин отпразнува в ресторанта му в Пловдив. Станислав я изненада обичаната си с приказна торта от своята сладкарска къща. Веднага след празника влюбените отпътуваха на сантиментална почивка в мексиканския курорт Канкун.

След връщането им Сивков се насочи на следващото посещаване в Атон. Асеновградският предприемач и неговият татко постоянно оказват помощ на монасите ни там. През известно време той доставя разнообразни трайни артикули. Обикновено цялостни един бус с храна и я кара в Гърция.

 

За Катрин това е първата връзка след огромната покруса с някогашния й избраник Николай Щерев. Борецът умря на 15 юли 2020 година от ковид. По времето когато се случи огромното злощастие двамата към този момент бяха разграничени. Въпреки това Катрин претърпя извънредно тежко гибелта на Щерев. След загубата му лекува тъгата с усилени тренировки в залата, писа „ България Днес “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР