Златните момичета на България от Националния ансамбъл по художествена гимнастика

...
Златните момичета на България от Националния ансамбъл по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Златните момичета на България се сбогуват с грандиозен бенефис

Златните девойки на България от Националния отбор по художествена гимнастика ще се сбогуват с почитателите си с шоу-спектакъл в " Арена Армеец " на 16 декември от 19:30 ч.

Новината бе оповестена от Българската федерация по художествена гимнастика, а бенефисът на грациите ще се назовава " Сън " и ще включва музика онлайн, мултимедия, художествена гимнастика и танци.
 Ансамбъл по художествена гимнастика Gulliver/Getty Images
Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от отбора в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова. Част от шоуто ще бъдат и две от най-силните ни гимнастички в самостоятелното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха завършек на професионалната си кариера.
 олимпиада Българска телеграфна агенция
" На 16 декември за последно ще имате опция да се насладите на гения и виртуозните осъществявания на нашите „ диамантени “ девойки от ансамбъла , както и на прелестните Невяна Владинова и Катрин Тасева. „ Сън “ е авторски театър, който съчетава в себе си, музика онлайн, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на огромната продукция още веднъж застава Калоян Лалев – Кайо, дружно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото обезпечаване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат присъединяване и едни от най-хубавите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани ", оповестяват от федерацията.
 Ансамбъл по художествена гимнастика Gulliver/Getty Images
Билетите за събитието към този момент са в продажба , а от БФХГ прецизират, че то ще се организира според заповедта на здравния министър, като всички присъстващи би трябвало да имат зелен документ.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР