Златните глобуси се завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, за да

...
Златните глобуси се завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, за да
Коментари Харесай

Най-добрите тоалети на наградите „Златен глобус“ 2023

Златните глобуси се завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, с цел да почетат най-хубавите кино и телевизионни осъществявания за годината. Миналата година NBC се отхвърли от излъчването на събитието поради етичните пропуски на уредниците - от корупция до расизъм и премиите бяха раздадени без гала.

Преди да стартира 80-тата гала обаче, звездите на Холивуд по традиция минаха по аления килим и позираха пред събралото се голям брой.

По-женствените рокли бяха приключени с ефектни нюанси, пайети или украшения. Дори като се има поради отсъствието на някогашния креативен шеф, Алесандро Микеле, Gucci остави своята диря на аления килим. Ето и кои са нашите любимци измежду блестящите тоалети.

Водещата на церемонията, актрисата Сандра Оу беше избрала дълга бяла рокля с изчистена линия и асиметрична горна част. Диамантени гривни красяха лявата й китка. Нейният сътрудник във воденето на церемонията Анди Самбърг беше с типичен черен костюм с папийонка, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Кики Лейн беше с ефирна бяла рокля от сбирката висша мода на Диор. Камила Бел беше с кралско синя рокля с електриково сатенени претекстове. Лупита Нионго също беше с гръмък наследник тоалет.

Карли Стийл беше с алена рокля с оттенъци на розово. Луси Бойнтън беше с поразяващо надълбоко деколте на ефектната си златиста рокля. Кристин Кавалари беше заложила също на ефектна блестяща рокля, която в горната си част се превръщаше в умела плетеница, едвам прикриваща прелестите й.

Джейми Лий Къртис беше с изчистен бял тоалет. Елзи Фишър беше в червен кадифен костюм с панталон на Кензо. Дакота Фанинг беше с бяла тежко падаща рокля, хвърляща под светлините на прожекторите сребристи оттенъци.

Рейчъл Броснахан беше заложила на ефирна жълта рокля. Клер Фой също беше избрала жълтото. Реджина Кинг беше в тоалет на Алберта Ферети, наподобяващ ризница с розов нюанс.

Ейми Адамс беше избрала тоалет на Кевин Клайн с дълги ръкави в нехарактерен цвят от синята палитра. Моли Симс беше с пъстра рокля с големи цветя. Катрин Зита-Джоунс беше с впечатляващ зелен тоалет.

Емили Блънт беше с дантелена рокля, а Глен Клоуз беше избрала тоалет на Армани, наподобяващ черна тога. Пенелопе Крус беше със стилна рокля в черно, лилаво и сребристо на Ралф и Русо.

Розамунд Пайк беше с черна дълга рокля, разкроена надолу, а в горната си част превръщаща се в спестовна препаска, върху която беше наметнала сребристо сако.

Безспорно най-очаквана беше появяването на Лейди Гага на аления килим. Тя не разочарова почитателите и стилните критици и се появи с обилна рокля, избрана от фешън специалисти като " тоалет в жанр Пепеляшка ". Роклята беше на Валентино в лавандулово наследник цвят, комбиниран с диамантено колие на Тифани.

 

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР