Златната есен продължава и в следващите дни с приветливо, топло

...
Златната есен продължава и в следващите дни с приветливо, топло
Коментари Харесай

Седмицата започва с високи температури

Златната есен продължава и в идващите дни с приветливо, топло за сезона време. Топлите въздушни маси, обхванали Югозападна Европа в първите дни на тази седмица ще обхванат и Балканския полуостров.

След като неделният вятър отслабна, в понеделник ще е безшумно и слънчево. Температурите следобяд ще са сред 22 и 27 градуса, като не са изключени локално и по-високи стойности. Кулминацията на сиромашкото лято ще е във вторник, когато термометрите ще се приближат оптимално до 30-те градуса.

От сряда нататък ще стартира постепенно намаляване на температурите с нахлуването на по-студен въздух от североизток. В ранните часове до края на седмицата ще има условия за ниска облачност и мъгли. В часовете следобяд – краткотрайни нараствания на облачността с нищожни валежи, с по-голяма възможност в източните региони.

Първите дни на ноември ще са хладни. Дневните температури ще паднат до късноесенния период сред 12 и 17 градуса. По-значителна облачност с превалявания се обрисуват към 1-2 ноември с капацитет за сняг високо в планините.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР