„Златна” ли е тоалетна на к-г „Златна рибка” и защо

...
„Златна” ли е тоалетна на к-г „Златна рибка” и защо
Коментари Харесай

НА АНГЕЛКОВА ЕВТИНОТО НИ МОРЕ: Вход 2 лв. за тоалетна по къмпингите ни! Вписват я в касовата бележка като СПАД НАПРЕЖЕНИЕ!

„ Златна” ли е тоалетна на к-г „ Златна рибка” и за какво коства 2 лв.?



Колко коства обществена тоалетна по Южното Черноморие?

Според някои наподобява 2 лв. – цена, надвишаваща двойно даже европейските стандарти. В обществените мрежи безспорен шлагер е касова записка, издадена от записана в София компания, на която е разказана изискваната сума за нормално прилагане на двете нули в къмпинг „ Златна рибка”. На тази цена тоалетната действително може и да е от злато, само че в действителност е от най-евтиния порцелан.

Всъщност услугата, за която заплащате фрапиращата услуга, съгласно касовата записка е „ СПАД НАПРЕЖЕНИЕТО”
Фирмата, разказана на касовия бон е едноличното сдружение „ Зенит Еко” ЕООД, която съгласно информация в комерсиалния указател прави набор от услуги, в които обаче на никое място не се вижда „ обслужване на тоалетни” или в действителност каквато и да е активност в обществения бранш на услугите. „ Зенит Еко” е благосъстоятелност на 51 годишния Тодор Александров, на чието име няма други регистрирани компании. Ето ги и описаните действия:

„ Външнотърговски и вътрешнотърговски покупко-продажби, импорт и експорт на артикули, търговия на дребно и едро, рекламни, осведомителни и програмни услуги, покупко-продажба на недвижими парцели, комерсиално посланичество и ходатайство в страната и чужбина, произвеждане на електрическа сила от всевъзможен тип - без нуклеарна - и търговия с такава, търговия с всички производни артикули от производството на електрическата сила, както и всевъзможни други икономически действия незабранени със закон”

В центъра на Созопол цената за прилагане на такава услуга е 1 лева Въпреки че това е повишена стойност, би трябвало да се означи, че обществените тоалетни там са в извънредно положително положение и се поддържат ежечасово.

„ Това е следващ случай на произволи. Как по този начин в центъра на един сериозен туристически град като Созопол, цените са естествени по отношение на европейските стандарти, а на един елементарен къмпинг, където не е кой знае какъв разкош, внезапно цената скача двойно. Дори за услуга, която не е толкоз качествена. Иначе на касовата записка написа „ Заповядайте отново”. Не мерси”, разясняват пострадали.

Преценката дали е морално да ни таксуват с по 2 лв. за нормално п*кане, оставяме на вас.

Флагман
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР