Златко Баретата яхна мощен мотор! Крими героят се появи с

...
Златко Баретата яхна мощен мотор! Крими героят се появи с
Коментари Харесай

Златко Баретата яхна тузарски мотор! Мощният „Харли Дейвидсън“ струва хиляди

Златко Баретата яхна мощен мотор! Крими героят се появи с тузарското си возило от световноизвестната марка „ Харли Дейвидсън “ на откриването на новия мотосезон. Бившият командос се сля с хилядите фенове на високите скорости, които се събраха на площада към храм-паметника „ Св. Александър Невски “ в столицата през почивните дни.

Златомир Иванов беше с кожено яке на мотоклуб „ Джентълмен “, на което грееше българският трикольор. Визията му се допълваше от тъмносини дънки, черни кубинки и шапка с надпис „ Харли Дейвидсън “.

Вероятно Баретата е обожател на марката, защото преди време се появи с маратонки на същата марка, които бяха оценени на няколко стотачки. В лявата си ръка държеше пура, с която от години не се разделя, а с цел да не се набива на очи, беше поставил слънчеви очила. Въпреки това Иванов беше разпознат измежду морето от мотористи, а и не за пръв път се появява на откриването на мотосезона. Погледите привличаше и стикер с череп, който пуши пура на задната част на мотора му.

Силно усещане направи и изцяло побелялата брада на известния моторист, която в допълнение го състарява. Баретата беше в компанията на свои другари, а постоянно към него припкаше и огнено червенокоса дама.

Преди години оправданият на последна инстанция по обвиняване в наркотрафик 53-годишен мъж подкара неповторим ръчно направен мотор. Тогава не се знаеше каква е сумата, която Златомир Иванов е броил за ексцентричното транспортно средство, само че сигурно цената надхвърляше най-малко двукратно тази на базовия модел Suzuki lntruder 1800.

Дори и без усъвършенствания сходен мотор върви най-малко 8000-9000 евро. Машината на Баретата беше със специфични огледала, лостове, стъпенки и ръчки и с къстъм джанти. Оригиналните гyми са били заменени с две разнообразни по мярка гyми. Таблото е напълно цифрово. Ауспухът е съкратен и издава неповторим тон.

В момента той се любува на шофирането на чопър „ Харли Дейвидсън “, като информации в разнообразни уеб сайтове демонстрират, че цената на модела стартира най-малко от 40 000 лв., а съгласно екстрите, може нарасне съществено, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР