Златка Райкова винаги е била работещо момиче. Независимо дали като

...
Златка Райкова винаги е била работещо момиче. Независимо дали като
Коментари Харесай

Хонорари от предавания не ѝ трябват: Златка се удави в лукс в Дубай, даде 1500 лв. за чехли!

Златка Райкова постоянно е била работещо момиче. Независимо дали като модел, или към този момент като бизнесдама със лична линия облекло. Тя знае по какъв начин да изкарва парите си и да бъде самостоятелна - нещо, което и самата тя акцентира преди време, въпреки и с друга концепция. Тогава Райкова съпостави себе си с някогашния си, Благой Георгиев, на чиито деца тя им плащала значително неща.

И навръх фона на влизането на Джизъса в риалити формат, Златка се похвали с покупка от Дубай на стойност към 1500 лева Става въпрос за едни елементарни чехли:

Виж още: Бившите на Златка се съюзиха: Джизъса и Георги Валентинов ще си ги мерят в Survivor

 https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Е, прости-прости, само че пък кожени и бутикови! И това надалеч не е единственото галене за някогашната плеймейтка, която е на отмора в емирството дружно с годеника си Карен. Двамата непрекъснато се отбелязват от заведения за хранене, заведения и други първокласни дестинации в Дубай.

На този декор пристигна и потвърждението на слуховете, че Благой Георгиев влиза в Survivor. Това беше разумното продължение на всички тренировки, на които той се подлага от месец насам. Говори се, че Джизъса влиза във формата против хонорар от 100 хиляди лева - сума, която несъмнено ще даде комфорт на младото му семейство.

Виж още: Ваня Джаферович чисти имиджа? Бившият футболист със фамилно селфи след изказванията за изневяра 

Впрочем правеше усещане, че до момента в който други звездни двойки (а и някогашни такива като Алекс Богданска и Даниел Петканов) са на почивки по екзотични дестинации вид Бали, Сейшели, Малдиви и тн., зимата за Благой Георгиев беше напълно в България. Появиха се спекулации, свързани с финансовото му положение, само че е реалност, че някогашният футболист имаше и значително работа, обвързвана със Световното по футбол. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР