Златка Райкова цоца поредния или разиграва циркове?! Времето бързо лети и

...
Златка Райкова цоца поредния или разиграва циркове?!
Времето бързо лети и
Коментари Харесай

Няма почивка: Златка Райкова се зае да дои поредния богаташ!

Златка Райкова цоца следващия или разиграва циркове?!
Времето бързо лети и Златка Райкова чудесно знае това. Русата силиконова бомба не губи и минута, откогато се раздели с сякаш огромната си обич Благой Георгиев, а се юрна да дои следващия паралия. Или най-малко прави всичко допустимо да наподобява по този начин.
 Златка Райкова
Лъже ли Златка Райкова, или има нов мъж?!

В нета Злати пусна клипче, в което се радва и върти в ръцете си маркова торбичка за бижута. Марката е френска, а за конкретизиране ще кажем, че примерно златна гривна с буквите й, коства близо 6 бона. А в случай че е с камъни, може и двойно повече.

Потребители допуснаха, че Райкова е забърсала следващия затлъстял паралия, който й смъква звездите против усмивка, целувка и… сещате се за останалото. Има обаче и други, по-саркастично настроени, които незабавно подметнаха, че Златито си прави реклама, само че гроздето е кисело.

„Хайде бе, нов паралия! То по този начин става тя, седнали да реват за нея… А и какво я размята тая торбичка единствено, що не я отвори и да покаже наличието й?! Щото май е блъскана с джунджурии от битака. Ех, Златеее, Злате“, бъзикат я в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР