Златка Райкова реши да изкара някой лев и да се

...
Златка Райкова реши да изкара някой лев и да се
Коментари Харесай

Златка Райкова продава носени ментета за 300 лева

Златка Райкова реши да изкара някой лев и да се отърве от ненужните си облекла. Блондинката направи група в приложението „ Телеграм “, където разгласи за обмен куп облекла, обувки, чанти, часовници и очила. Настоящата госпожа Хачатрян предлага и носени, и нови неща. Цените са сред 60 лв. за облекла на „ Зара “ и по 2000 лв. за „ Гучи “ и „ Дискуаред “.

„ Уикенд “ видя, че част от продуктите на плеймейтката са откровени ментета, а не истински маркови неща. Чанта „ Жакмюс “ за 290 лв., елече „ Гучи “ за 300 лева и комплект панталонки и горно на същата скъпа марка са безспорни имитации. Разбира се, някогашната на Благо Джизъса не прецизира дали предлаганите неща са същински или ментета, като се надява на балъци, които да захранят банковата й сметка от покупките на вехтошарника, който предлага.



Офертата на Златка в олх



В „ Телеграм “ чанта „ Жакмюс “ коства 290 лева

В интернет битака си прясната г-ж Хачатрян предлага и сякаш истински неща: яке „ Дискуаред “ за 1950 лева, чанта на „ Оф Уайт “ за 390 лв., както и маратонки на „ Гучи “ за 1490 лв.. Проверката ни сподели, че постоянната цена на чепиците е 1800 лв., а при вероятно понижение даже могат да бъдат купени на цената на плеймейтката, само че ще бъдат нови, а нейните въпреки всичко са носени.





Откровени ментета на „ Гучи “ за 129 и 350 лв.

Пазарджиклийката продава и евтина тигрова рокля за 45 лв.. Каубойски ботуши в бяло са оповестени за 350 лв.. Русото прелъщение се оказа много хитра и несъмнено знае по какъв начин да печели пари. Носила е дадени облекла и след това ги продава на цената на нови. „ Уикенд “ видя и още нещо. Златка предлага няколко рокли от нейната марка, всяка от които по 95 лева Одеждите са носени един сезон, само че въпреки всичко са употребявани. Същите облекла се продават на уеб страницата на плеймейтката на цена от 77 и 80 лева, само че чисто нови! Това може да се ревизира елементарно – с едно посещаване на уеб страницата на някогашната на Джизъса, където се вижда какъв брой пари костват роклите. Може би русата силиконка си поставя „ такса “ носене и дрехата нараства след обличане от красивата мъжемелачка.

Блондинката чака по-голям напор от искащи за движимостите й, само че хората към момента са резервирани към носените одежди, които не си по никакъв начин евтини.

Сексбомбата предлага и два часовника с марка „ Секси “, които са най-малко на 7–8 години и са закупени за не повече от 100 лева, а през днешния ден тя им желае много повече. И да отбележим, че предлаганите часовници не са антики, чиято стойност нараства, а са като закупени от промоционалната седмица в „ Лидъл “ за по 50 лева Въпросът е дали Златка е закъсала финансово и поради това разпродава дрешника си, или просто е решила да разчисти нещата, които не носи, само че и да печели на гърба на наивни дами.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР