Златка Райкова преди дни пусна бомбата в публичното пространство, че

...
Златка Райкова преди дни пусна бомбата в публичното пространство, че
Коментари Харесай

Феновете със затаен дъх: Как реагира Благой Георгиев на брем...

Златка Райкова преди дни пусна бомбата в общественото пространство, че в действителност е бременна от новия си другар - Карен Хатчатрян, а в този момент всичките им почитатели чакат със спотаен мирис реакцията на някогашния ѝ обичан - Благой Георгиев.

Нека да напомним, че преди ден плеймейтката показа горещи фотоси от Малдивите, на които се вижда бременното ѝ коремче. На единия кадър русокоската театралничи чисто гола, прикрила гърдите си с ръка, а на другата е по бял бански. Новината за бременността на Златка Райкова беше предстояща. Слухове в тази посока имаше в последните няколко седмици.

Интересно е обаче по какъв начин експоловинката на Златка - Джизъса, реагира на информацията. Всъщност някогашният футболист нито ѝ честити, нито разяснява новината. Действията му са задоволително красноречиви за отношението му по този въпрос. Благой разгласява на стори в Инстаграм фотография, която демонстрира къде е завел той новата си обичана - Полина Спасова (вече Георгиева). Двамата са били на концерт на Лили Иванова.

Златка и Благо Георгиев се разделиха напролет тази година. През това време се оказа задоволително и за двамата, с цел да се окрилят от нови любови. Златка към този момент има наследник от Георгиев - момченце, което се роди през септември 2019 година, и носи името на татко си - Благой-младши. Преди време пък в телевизионно изявление Джизъса показа, че с Полина още не бързат за правоприемник, защото желаят първо да си дадат повече време, в което да се опознаят по-добре, написа woman.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР