Златка Райкова показа, че или е страшно закъсала за пари,

...
Златка Райкова показа, че или е страшно закъсала за пари,
Коментари Харесай

Алчна до дупка: Златка Райкова отдава под наем апартамента от Джизъса за рекордна сума! (балъци обаче няма - СНИМКИ)

Златка Райкова сподели, че или е ужасно закъсала за пари, или просто е алчна до дупка. Тя е решила да пусне чартърен жилището, който Благой Георгиев купи и й остави за нея и сина им Благойчо.

Да, това е напълно обикновено, при все, че плеймейтката живее в дома на мъжа си Карен Хачатрян. Ненормална е сумата, която желае за жилището в Бояна и за която все не могат да се намерят искащи. Разбираемо - хората не са чак такива наивници...

Златито желае 30 000 на година, което ще рече към 2500 лв. месечен наем за жилището, което е хубаво и добре обзаведено, само че не е нещо " уау ". То е с размер от 160 квадрата и се намира в един от затворените комплекси в Бояна.

Макар че пусна фотоси и примамливи предложения, Райкова още седи и чака, а консуматори допускат, че по този начин и ще си остане. " Абе, тая луда ли е?! Ако някой може да заплаща по 2500 лв. на месец за наем, той ще си купи апартамент, бе. Ще го изплаща, само че най-малко ще е негова благосъстоятелност. Кой глупак ще се върже на това нейното ", разясняват консуматори в нета.

Както е тръгнало, май ще се наложи Русата Златка да смъкне цената, само че и тогава не е несъмнено, че елементарно ще откри лапнишарани.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР