Златка Райкова още е бясна на нереза Благой Георгиев! Златка Райкова

...
Златка Райкова още е бясна на нереза Благой Георгиев!
Златка Райкова
Коментари Харесай

Златка се гаври с Благой: Смешник мухлясъл! Къде съм аз, къде си ти…

Златка Райкова още е гневна на нереза Благой Георгиев!
Златка Райкова не стопира гаврите с някогашния си правоверен Благой Георгиев като даже става все по-жестока и язвителна към него. Знаем, че Джизъса си хвана нова тръпка, за която се приказва, че даже се е венчал. Става дума за велинградската бръмчалка Полина Спасова, чиито родители обаче са притежатели на хотел и обилни приходи.
 Златка Райкова
Златка Райкова не може да гледа някогашния си и на фотография

Усетил миризмата на парите, банкрутиралия коцкар Благой бързо се прилепил до мацката, която е с към 20 лета по-малка от него. За разлика от Георгиев, екс половинката му Златка Райкова нацели младок, който безусловно я позлати. Арменецът Карен, който е едвам на 27 години и доста по-млад от нея, не пести средства за ласките й.

Откакто са дружно, той я разкарва като панаирджийска мечка по скъпи дестинации и я облича за хиляди евро. Последно Райкова се появи цялата барната в дрешки на Диор. На едната й ръка блестеше Ролекс, а на другата две гривни Картие – всичко на обща стойност 93 бона. Ай, честито!

Златка от своя страна не стопира да пуска фотоси в нета, като единствената й цел е ясна – да нервира Благой Георгиев, в който бе в действителност влюбена. Дотам, че да го подари с дете, само че оня си остана безвъзвратен – осеменява и изневерява.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР