Златка Райкова обвинява Благой Георгиев, че бил никакъв баща за

...
Златка Райкова обвинява Благой Георгиев, че бил никакъв баща за
Коментари Харесай

Най-лошата майка! Златка Райкова се друса, докато кърми... Заряза бебето си, за да си развява „катеричката” по морето... Направо ужас!

Златка Райкова упреква Благой Георгиев, че бил никакъв татко за сина им и иозбщо не го търсел след раздялата, а истината е, че тя самата не е доста по-отговорна. Блондинката въобще не си трансформира метода на живот, въпреки към този момент да има две дребни дечица.

Коя майка ще остави едномесечното си бебе, с цел да мърсува по морето. Златка Райкова го направи. Тя е с гаджето си Карен по родните нощни заведения на Черноморието, до момента в който децата й са с баба си. Нито майка им, нито бащите им се интересуват от тях, както наподобява.

На всичкото от горната страна Златка се друса с опияти по заведенията. Тя сама разкри, че с Карен употребяват божествен газ. Макар да не е публично неразрешен, райският газ е един тип опиат, тъй като основава възприятие за еуфория. Не са един или два случаите, в които младежи, използвали божествен газ, посещават Спешното по-късно.

Златка е огромен човек, само че в тази ситуация би трябвало да се замисли какво употребява, тъй като сега кърми. Друсайки се с опияти, тя скапва кърмата си и надлежно вреди на бебето си.

Завършен лакомец като Златка Райкова обаче надали я интересува, че може да навреди на детето си. Тя мисли на първо място за себе си, което трябваше да се промени, откакто стана майка, само че уви, не се.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР