Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете,

...
Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете,
Коментари Харесай

Мрежата прегря от коментари! Фенове скочиха срещу бременната Златка по бански

 Златка Райкова не стопира да си навлича гнева на почитателите, въпреки че въобще не е в състояние, в което е потребно за нея да провокира отрицателна сила към себе си. 

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени снимки в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, макар възходящия стомах.

Лъжата, че е в топ форма вървеше до едно време. Но пристигна миг, в който истината за фигурата й стартира става ясно в известната Инста страница - TherealSfw. За следващ път папарашки снимки потвърдиха, че обезформянето на фигурата, което е типично за съвсем всички бъдещи майки, е застигнало и Райкова, само че тя не се гордее изключително с това и се пробва да го изопачи.

Последните фрагменти демонстрират, че Златка не е напълняла доста, само че пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от много целулит, което несъмнено е обикновено за този интервал, в който тя се намира.

Критиците са безапелационни, че в случай че беше качвала фотоси в мрежата единствено от кръста нагоре, е щяло да бъде доста по-мъдро, в сравнение с да ни демонстрира осанка, която не съществува. И естествено след това хората да й се смеят, когато видят каква е истината онлайн, написа Хотарена.

" Искаше й се хората да си мислят, че е качила 5 кг за цялата бременност... Златке, Златке, напълно обикновено е да качиш килограми, до момента в който си бременна, не мога да схвана каква е тази комплексарщина да си обработваш фотосите тъкмо в този интервал...Това да ти беше казусът... Гънки на мозъка с фотошопа няма по какъв начин да си направиш “, разяснява интернет потребителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР