Златка Райкова не може да спре да пуши, въпреки че

...
Златка Райкова не може да спре да пуши, въпреки че
Коментари Харесай

Бременната Златка пуши като комин! Благо пък се притеснявал как ще я издържа

Златка Райкова не може да спре да пуши, макар че носи дете в утробата си и по този метод му вреди, разбра HotArena.

Репортер на „ Уикенд ” видя плеймейтката да пали цигара и жадно да гълтам тютюневия пушек, без да се тормози, че към този момент е в напреднала бременност. Запознати издават, че това не е еднократен случай и едрогърдата хубавица постоянно посягала към никотиновите папируси. 

Възлюбената на Благой Георгиев - Джизъса не възнамерявала да се отърве от неприятния табиет. Тя понижила броя на изпушените цигари, но й било мъчно да ги спре изцяло.

 
Тютюнопушенето по време на бременност поврежда здравето както на майката, по този начин и на плода. Повечето отрови се предават на зародиша през плацентата ”, разясняват експертите. Личният гинеколог на бъдещата майка също я предизвестил за заплахите от цигарите, но тя не се вслушала в съвета му. 

Макар че коремът на Златка е повишен доста, тя продължавала да пътува на дълги дистанции и да кара персоналния си автомобил. Райкова не се тормозила от невнимателните водачи по пътищата и самоуверено натискала педала. Наскоро с мъжа й се завърнаха от отмора в Гърция и през половината път плеймейтката управлявала колата. 

В южната ни съседка Златка се погрижила за златистия си тен в бански с изрязано деколте. Доскоро тя криеше, че чака дете от поверие, само че към този момент не се тормози да демонстрира корема си. От фотосите, които разгласява в обществената мрежа се вижда, че Райкова е в отлична форма и към този момент е качила малко килограми, макар че бременността й напредва. 

Сега бъдещата майка престанала да се тормози и гордо пъчела наедрелия си стомах. Тя с неспокойствие очаквала появяването на най-малкия член от фамилията и се подготвяла за раждането. 

Джизъса също се вълнувал, само че пък имал и някои паники, най-много финансови . След края на спортната си кариера Георгиев останал без сигурни приходи и в този момент се чудел по какъв начин да припечелва, с цел да поддържа висок стандарт на живот. Накрая решил да последва образеца на годеницата си и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя сбирка от мъжки дрехи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР