Златка Райкова много скоро ще стане майка за втори път Блондинката

...
Златка Райкова много скоро ще стане майка за втори път
Блондинката
Коментари Харесай

Издиша ли щастието й или иска слава: Ето къде се бута бременната Златка Райкова!

Златка Райкова доста скоро ще стане майка за повторно

Блондинката ражда наследник от гаджето си Карен Хачатрян. Тя и някогашният тенисист показват обич, като в „ облаците “. Двамата не стопират да демонстрират обществено обичта си, като се демонстрират на екзотични ваканции и вечери в тузарския си дом.

Златка Райкова към този момент има един наследник от безконечния сваляч Благо Георгиев, който носи неговото име.

За разлика от някогашната плеймейтка, Карен няма друго дете и ще става баща за сефте.

Въпреки „ безоблачното си благополучие “ Русата Златка изненада един път почитателите си, с които си хортува онлайн, че нищо не се знае за бъдещето и дали двамата с Карен ще останат дружно. Те възнамеряват и женитба следващата година, само че както се вижда измежду елита, даже венчилото не е гаранция за стабилността на връзката.

Та неотдавна силиконката ясно отново шашна всички с изявлението, че няма нищо срещу да се върне още веднъж на сцената на „ Като две капки вода “. Припомняме, че тя взе участие в един сезон на шоуто за фалшификати, когато ММА боецът Георги Валентинов падна на колене и й предложи с годежен пръстен.

„ Славата ли и й липсва или нещо щастието й се е пропукало, че желае да се връща още веднъж в шоуто. Вместо да мисли по какъв начин да гледат дружно с Карен наследника си, виж защо мисли Златка “, разясняват в мрежата.

 

Тагове: Златка Райкова Русата Златка Карен Хачатрян Като две капки вода Георги Валентинов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР