Златка Райкова много иска да изглежда ужасно богата и водеща

...
Златка Райкова много иска да изглежда ужасно богата и водеща
Коментари Харесай

Сапуненият балон на Златка Райкова се спука публично

Златка Райкова доста желае да наподобява извънредно богата и водеща първокласен метод на живот, само че се оказа, че животът й е един огромен сапунен балон. Плеймейтката носи искрено подправени облекла, които продава за по 100 лева, написа в.  „ Уикенд “. Отделно хубавицата желае да изкара някой лев и от дейната гимнастика и люлката на втория си наследник Карен. Вместо да ги подари на някой Дом за деца или оскъдно семейство, Златка ги продава надлежно за 50 и 180 лева

„ До тези пари ли стигна? Нали е доста богата, но желае 50 лв. за дейната гимнастика, която и нова коства толкоз. Хитруша! Май не е толкоз богата, колкото се пробва да се изкара. Да, имат някой лев за почивки в Дубай и Малдивите, както и за кола на лизинг, само че до такава степен “ – разясняват я злъчно в обществените мрежи.

Блондинката от Пазарджик продава и бански, който сякаш е нов и на „ Диор “, само че е минал около скъпата марка. Цената му от 89 лева приказва задоволително какъв брой е автентичен. Другата неистина на силиконката е, че е нов, а той е използван и самата тя има фотоси с плажното облекло в профила си в инстаграм. Не е прелестно да представяш носен бански за нов. Доста е гнусно! Интересно е дали Райкова е опряла до тези няма и 100 лева Явно обичаният й Карен не е толкоз състоятелен, колкото се пробва да го изкара.

„ Карен поема всички разноски за фамилията. Има пари, само че при него е малко хазарт, какъв брой ще изкара за месец. Семейството му са елементарни хора и нямат никакъв бизнес, каквито клюки имаше. Те искрено не харесват Златка и не познават внучето си, само че тя си мълчи за този факт, тъй като другояче арменецът ще я натири “ – разясняват в обществените мрежи. Информаторите ни  допълват, че Хачатрян бил много грижлив към Златка, сина й Благой, който е плод на любовта й с Благо Джизъса, както и към дребния Карен, който е общото им дете.

Преди дни изкусителката призна, че е подготвена още веднъж да стане майка, само че не незабавно. Този път обаче Райкова се надява, че ще има момиченце. Засега обаче Златка е отсрочила проектите за майчинство и не бърза с раждането на трето дете. На въпрос на фенка мисли ли за още деца, Райкова споделя, че може, само че чак когато стане на 40 (сега е на 37 години). Златка споделя, че обича децата и в никакъв случай не ги е делила на свои и непознати, по тази причина и грижите за децата на някогашния й – Благой Георгиев, в никакъв случай не са й тежели. „ Олекна ли ти към този момент, че не се занимаваш с непознати деца, а единствено с твоите? “, пита почитателка на плеймейтката. „ Не мога да кажа сходно нещо за деца, тъй като и аз някъде съм била непознато дете. Грозно е и не, не ми е тежало това “, показа модифицираната хубавицата с почитателите си.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР