Златка Райкова май е направила аборт от арменеца Карен Хачатрян.

...
Златка Райкова май е направила аборт от арменеца Карен Хачатрян.
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Русата Златка направила аборт от Карен?

Златка Райкова май е направила аборт от арменеца Карен Хачатрян. Преди по-малко от месец плеймейтката бе засечена пред кабинета за следене на бременност в клиника „ Надежда “. От последните фотоси на изкусителката се вижда, че тя няма никакъв стомах и тренира интензивно във фитнеса, видя Lupa.bg. От близо седмица пазарджиклийката не е споделяла и снимки с обичания си Карен, което ни навежда на мисълта, че може двамата да са се разделили откакто Райкова е премахнала бебето.

Последователите на русокоската не изключват и опцията Златка да е направила импровизиран аборт, а не тенденциозен. Със сигурност силиконката е забременяла непланирано от някогашния тенисист и най-вероятно не е желала още веднъж да ражда.



Плеймейтката се хвана с арменеца с цел да натрие носа на погрешния Благо Джизъса, само че не желала да задълбочава връзките си със смуглия мачо.

Златка има един наследник от Благо и към момента не е подготвена нито за втора рожба, нито за толкоз сериозна връзка, издават от обкръжението й. Блондинката сама захапа някогашния си, че единствено прави деца, само че не знае какво е бащинство.

„ Няма да си върша пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света - детето ми. Някои хора и 10 да създадат, няма да знаят какво е” – призна хубавицата, визирайки петото дете, което чака Благо Джизъса от новата му Полина Спасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР