Златка Райкова, която към днешна дата е щастливо обвързана с

...
Златка Райкова, която към днешна дата е щастливо обвързана с
Коментари Харесай

Русата Златка захапа Джизъса и майка му

Златка Райкова, която към днешна дата е щастливо обвързана с някогашния тенисист Карен и даже чака бебе от него, наподобява не е изтрила спомените си за Благой Георгиев. Припомняме ви, че двамата се разделиха със скандал, откакто Райкова разкрила, че Джизъса е почнал загадка връзка, до момента в който е с нея.

Изглежда Георгиев е имал желание да разкрие връзките си с Полина и да приключи любовта си със Златка, само че русокоската го изпреварила, откакто научила за аферата му, написа Woman.bg. Днес Благо и по-младата му обичана към този момент са женени, само че към момента не бързат да станат родители.

В момента спортистът мери сили с други известни и непопулярни лица в " Сървайвър ", което явно подсеща почитателите на Райкова за раздора посред им. В следващия си диалог с почитатели посредством сторита, тя отговори на въпрос на обожател, като не пропусна да изтъкне разочарованието си от Георгиев и майка му.

" Благой Георгиев поставя ли грижи за сина си? ", е било питането към Златка, на което тя дава отговор: " Положиха грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по малкия екран ". Райкова засяга изявлението в телевизионния ефир на Румяна Георгиева, майката на Благой, в което декларира, че връзките посред им се влошили, откакто Златка е родила наследник от Джизъса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР