Златка Райкова и съпругът й Карен Хачатрян, отпрашиха за Мексико.

...
Златка Райкова и съпругът й Карен Хачатрян, отпрашиха за Мексико.
Коментари Харесай

Златка Райкова стартира измамен бизнес, на който възлага големи надежди за богатство

Златка Райкова и брачният партньор й Карен Хачатрян, отпрашиха за Мексико. След като преди няколко месеца посетиха Тайланд, в този момент двойката са избрали нова дестинация за ваканцията си. Междувременно плеймейтката не пропусна да се похвали, че напълно скоро започва нов бизнес – ще предлага билки за намаляване.

 

Твърди, че предлагането й работи на 100% за здравето на клиентите й и за свалянето на непотребните килограми. Разбира се няма да липсват баламурници, които ще желаят да купят съмнителната й „ система за намаляване “, въпреки отдалеко да мирише на машинация.

 

Мълвата носи, че Карен е насърчил русокоската да се захване с новото начинание. За него самия по този начин и не излиза наяве от кое място са парите му, само че съгласно мнозина, той продължава да се занимава с „ черно тото “. Навремето бе обещаващ тенисист, само че Българската федерация му наложи доживотна възбрана да практикува този спорт, както и парична санкция.

За арменеца се приказва, че произлиза от богата фамилия, която също подкрепя високия му стандарт на живот. Родителите му обаче въобще не харесват избора му на жена и даже не почетоха сватбата им, тъй че нищо чудно в скоро време да спрат и финансовото кранче на младото семейство.

 

Златка печели задоволително от онлайн магазина си за облекла, само че се надява, че с новия й бизнес ще се замогне още повече. Макар да не е несъмнено какъв брой са ефикасни, факт е, че продуктите за намаляване постоянно са вървели добре.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР