Златка Райкова едва не з*души бебето си в опит да

...
Златка Райкова едва не з*души бебето си в опит да
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Златка Райкова: Защо снимаш децата си, като им криеш лицата!

Златка Райкова едвам не з*души бебето си в опит да скрие лицето му. Само преди няколко месеца тя стана майка за повторно и подари своя брачен партньор Карен Хачатрян със наследник. Откакто е родила обаче Златка настойчиво скрие лицето на момченцето си от поверие, видя kliuki.ws.

Райкова постоянно качва фотоси на бебето си, само че на фрагментите постоянно е поставила ръка на лицето му. А на последния фотос наподобява като че ли малчуганът по всякакъв начин се пробва да махне ръката на неразумната си майка от лицето си.

Почитателите на Златка не устояха и незабавно я разкритикуваха. Последователите на Райкова се чудят за какво като не искаш да се вижда лицето на бебето си въобще го снимаш, качвайки фрагментите в обществената мрежа, прикривайки ги с емотикони, или в тази ситуация със Златка – с ръка.

„ Като не искаш да го виждат, няма потребност да ги снимаш. Ама пусто, да печелим лайкове ”, възмущава се фенка на Райкова. Други пък се нервират от обстоятелството, че Златка употребява децата си за реклама на разнообразни артикули и с цел да изкарва пари, а им крие лицата.

„ Защо триеш мнения, които не харесваш, или не ти стана хубаво, като ти споделих, че използваш личните си деца за реклама и пари, а му криеш лицето… Смешна работа. Не е засегнатост, с цел да го търкаш, а мнение ”, написа фенка на Райкова, възмущавайки се от дейностите й.

Преди няколко дни Златка даде обещание на почитателите си, че ще покаже лицето на втория си наследник откакто го кръсти, а до тогава ще продължава да го крие, предизвиквайки хиляди разногласия в мрежата, оправдавайки се, че популяризира артикул, а не детето си.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР